< Terug naar Diensten

Persoonlijk interieur ontwerp voor uw woning

U wilt uw interieur veranderen, maar weet niet goed waar te beginnen? Of u wilt een expert laten meekijken om uw woonwensen te vertalen naar een ontwerp?

Het is belangrijk dat u zich thuis voelt in uw woning en dat uw interieur eigen aanvoelt. Dat weten we bij Atelier09 als geen ander. Daarom helpen wij u aan een persoonlijk interieurontwerp voor uw woning.

Wat houdt een persoonlijk interieurontwerp in?

Als u kiest voor een persoonlijk interieurontwerp van Atelier09, dan krijgt u meer dan alleen advies over uw interieur. Een persoonlijk interieurontwerp is namelijk een compleet uitgewerkt plan voor uw woning. Daarin krijgt u, naast interieuradvies, ook concrete tips voor onder andere meubels, accessoires, raamdecoratie en verlichting. Inclusief verkoopadressen.

Daarmee heeft u alles in handen om de juiste spullen te kopen en ons interieurontwerp zelf uit te voeren. Vervolgens kunt u genieten van het interieur van uw wensen.

De werkwijze

Bij een persoonlijk interieurontwerp voor uw woning beginnen we met een persoonlijke intake bij u op locatie. Tijdens die intake brengen wij uw woonwensen in kaart. Heeft u bepaalde ideeën over de kleuren? Een bepaalde interieurstijl? Of andere wensen die voor u belangrijk zijn? Dat alles nemen wij mee in het persoonlijk interieurontwerp dat we voor u maken.

Daarna gaan wij aan de slag en ontvangt u binnen vier weken van ons het volledige persoonlijke interieurontwerp voor uw woning. We presenteren het interieurontwerp bij u op locatie en overhandigen u ook een ingebonden versie van het ontwerp op A3-formaat. Zo kunt u direct zelf met het ontwerp aan de slag.

Wat kost een persoonlijk interieurontwerp?

Een volledig persoonlijk interieurontwerp inclusief alle onderstaande punten en een presentatie van het ontwerp bij u op locatie.

€995

     

(incl. 21% btw)

Het persoonlijk interieurontwerp bevat:
 • Een persoonlijke intake bij u op locatie
 • Een moodboard met sfeerbeelden
 • Een kleuren- en materiaalplan
 • Een meubelplan
 • Verlichtingsadvies
 • Advies voor de raamdecoratie
 • Een plattegrond op schaal voor de indeling van de ruimte
 • Tips en ideeën voor accessoires
 • Verkoopadressen en prijzen voor mogelijke producten
 • Presentatie van het plan bij u op locatie
 • Een ingebonden versie van het plan op A3-formaat
 • Vaak de mogelijkheid van het aanschaffen van geadviseerde meubels met korting

* Alle bovenstaande tarieven zijn voor het ontwerp van één ruimte of twee geschakelde ruimtes (maximaal 100 m2). Deze tarieven zijn inclusief 21% btw, en inclusief reiskosten binnen een straal van 30 km rondom ons kantoor in Zaandam. Buiten de straal van 30 km wordt €0,35 per km inclusief btw gerekend. Wanneer de reistijd langer dan 1 uur is, rekenen we €50 per uur extra.

Fantastisch mooi plan samengesteld voor ons nieuwe huis, waarbij de uitkomst helemaal aansluit bij onze smaak. Het is advies is persoonlijk en echt op maat gemaakt, super blij mee!

Boek nu!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen voor een persoonlijk interieurontwerp? Of voor een andere vorm van interieuradvies? Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

ATELIER09

Interieuradvies, ontwerp en styling

Contact

info@atelier09.nl

Tim: 06-21875965
Elise: 06-14282787

Adres

Affuitenhal 10
1505 RE Zaandam