< Terug naar Diensten

Persoonlijk interieur ontwerp voor jouw woning

Je wilt je interieur veranderen, maar weet niet goed waar te beginnen? Of je wilt een expert laten meekijken om jouw woonwensen te vertalen naar een ontwerp?

Het is belangrijk dat je je thuis voelt in je woning en dat jouw interieur eigen aanvoelt. Dat weten we bij Atelier09 als geen ander. Daarom helpen wij je aan een persoonlijk interieurontwerp voor jouw woning.

Wat houdt een persoonlijk interieurontwerp in?

Als je kiest voor een persoonlijk interieurontwerp van Atelier09, dan krijg je meer dan alleen advies over jouw interieur. Een persoonlijk interieurontwerp is namelijk een compleet uitgewerkt plan voor jouw woning. Daarin krijg je, naast interieuradvies, ook concrete tips voor onder andere meubels, accessoires, raamdecoratie en verlichting. Inclusief verkoopadressen.

Daarmee heb je alles in handen om de juiste spullen te kopen en ons interieurontwerp zelf uit te voeren. Vervolgens kun je genieten van het interieur van je dromen.

De werkwijze

Bij een persoonlijk interieurontwerp beginnen we met een persoonlijke intake bij je op locatie. Tijdens die intake brengen wij jouw woonwensen in kaart. Heb je bepaalde ideeën over de kleuren? Een bepaalde interieurstijl? Of andere wensen die voor jou belangrijk zijn? Dat alles nemen wij mee in het persoonlijk interieurontwerp dat we voor je maken.

Daarna gaan wij aan de slag en ontvang je binnen vier weken van ons het volledige persoonlijke interieurontwerp voor jouw woning. We presenteren het interieurontwerp bij jou op locatie en overhandigen je ook een ingebonden versie van het ontwerp op A3-formaat. Zo kun je direct zelf met het ontwerp aan de slag.

Wat kost een persoonlijk interieurontwerp?

Een volledig persoonlijk interieurontwerp inclusief alle onderstaande punten en een presentatie van het ontwerp bij jou op locatie.

€1.095

     

(incl. 21% btw)

Het persoonlijk interieurontwerp bevat:
 • Een persoonlijke intake bij jou op locatie
 • Een moodboard met sfeerbeelden
 • Een kleuren- en materiaalplan
 • Een meubelplan
 • Verlichtingsadvies
 • Advies voor de raamdecoratie
 • Een plattegrond op schaal voor de indeling van de ruimte
 • Tips en ideeën voor accessoires
 • Verkoopadressen en prijzen voor mogelijke producten
 • Presentatie van het plan bij jou op locatie
 • Een ingebonden versie van het plan op A3-formaat
 • Vaak de mogelijkheid van het aanschaffen van geadviseerde meubels met korting

* Alle bovenstaande tarieven zijn voor het ontwerp van één ruimte of twee geschakelde ruimtes (maximaal 100 m2). Deze tarieven zijn inclusief 21% btw, en inclusief reiskosten binnen een straal van 30 km rondom ons kantoor in Zaandam. Buiten de straal van 30 km wordt €0,35 per km inclusief btw gerekend. Wanneer de reistijd langer dan 1 uur is, rekenen we €50 per uur extra.

Fantastisch mooi plan samengesteld voor ons nieuwe huis, waarbij de uitkomst helemaal aansluit bij onze smaak. Het is advies is persoonlijk en echt op maat gemaakt, super blij mee!

Boek nu!

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen voor een persoonlijk interieurontwerp? Of voor een andere vorm van interieuradvies? Wij bespreken graag de mogelijkheden met je.