Interieuradvies Weesp

Of je nu woont in het oude centrum of in één van de nieuwe wijken aan de rand van Weesp, voor professioneel en creatief interieuradvies ben je bij Atelier09 aan het juiste adres. Wij hebben al heel veel klanten blij gemaakt met een interieur dat echt bij hen past.

Interieuradvies in Weesp in elke stijl

Wij vinden het belangrijk dat een interieuradvies past bij onze klant en dat jij je fijn voelt in je eigen huis. Dan maakt het niet uit of jouw stijl retro, klassiek of Scandinavisch is. Wij vertalen jouw wensen, smaak, budget en voorkeuren naar een passend interieur. Door onze jarenlange ervaring weten we als geen ander hoe dat goed te doen.

Een compleet interieurontwerp begint met een intake bij jou thuis waarin we al jouw wensen en eisen in kaart brengen. Deze informatie gebruiken wij voor een persoonlijk interieurontwerp op maat. We presenteren het ontwerp weer bij jou thuis en geven je een shoplijst waarmee je zo aan de slag kunt. Vaak kunnen wij ook nog aantrekkelijke kortingen voor je regelen!

Bij ons weet je waar je aan toe bent

Wij vinden het fijn dat onze klanten van tevoren weten waar ze aan toe zijn. Al onze prijzen zijn duidelijk op onze website vermeld en als we een offerte op maat maken weet je ook van tevoren exact waar je aan toe bent. Duidelijk, overzichtelijk en zonder gezeur achteraf.

Niet alleen voor complete ontwerpen kun je bij ons terecht. Ook voor wat kleiner kleur- of interieuradvies in Weesp ben je bij ons aan het juiste adres. Dan komen we langs voor een uur kleuradvies of een 2,5 a 3 uur durend interieuradvies bij jou thuis. Na afloop krijg je het advies per mail opgestuurd.

Waarom kiezen voor Atelier09?

Atelier09 is opgericht door Tim en Elise de Boer, broer en zus met een passie voor interieur. Wij werken al sinds 2015 aan diverse interieurprojecten. Ons team is op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en we komen graag in contact om voor jou ook jouw droominterieur te creëren.

Neem contact met ons op als je vragen hebt of als je ons wilt inschakelen voor interieuradvies in Weesp!

Atelier09 heeft ons onder andere geadviseerd bij het kiezen van de kleuren in ons nieuwe huis. Onze wensen waren duidelijk en daar heeft Atelier09 een mooi kleurenplan op gemaakt. Dat er geen witte muur meer te zien was werd gauw duidelijk.
Resultaat: een warme, huislijke ruimte en een keuken die perfect aansluit op de woonkamer.
Zeker een aanrader!

Boek nu!

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen voor een persoonlijk interieurontwerp? Of voor een andere vorm van interieuradvies? Wij bespreken graag de mogelijkheden met je.