Interieuradvies Wormerveer

Atelier09 is de perfecte partner voor interieuradvies in Wormerveer en omgeving. Vanuit ons kantoor in Zaandam bedienen wij de hele regio met professionele en unieke interieurontwerpen.

Schakel Atelier09 in voor een uniek ontwerp

Al onze ontwerpen en adviezen worden op de wensen en stijl van onze klanten afgestemd en zijn daarom stuk voor stuk uniek. Doordat wij echt werken vanuit de persoonlijke voorkeur en leefstijl van onze klanten, kunnen wij ook een ontwerp maken in elke stijl. Als het samen een geheel vormt, vinden wij elke stijl mooi. Wij helpen graag met het creëren van een leefomgeving die perfect past bij jouw persoonlijke stijl.

Daarom starten we een ontwerpproces graag met een persoonlijke kennismaking door middel van een intake bij jou thuis. Vervolgens gaan wij aan de slag met een ontwerp dat perfect bij jou past!

Een compleet ontwerp of interieuradvies in Wormerveer 

Een belangrijk onderdeel van onze ontwerpen is het selecteren van de juiste meubels, materialen en kleuren. Daarnaast besteden we ook veel aandacht aan de juiste indeling en verlichting van de ruimte. Wij zorgen voor een goede en logische flow in jouw interieur en door de juiste kleuren en materialen te selecteren, maken we er een harmonieus geheel van. Op deze manier wordt elke ruimte optimaal benut.

Door onze jarenlange ervaring kijken we vaak anders naar een ruimte dan je zelf doet en zo maken we vaak andere en verrassender keuzes dan je zelf maakt.  

Ook voor kleur- en interieuradvies in Wormerveer beschikbaar

Wij zijn niet alleen beschikbaar voor grote projecten, maar ook voor kleine interieurvragen komen we graag bij je langs in Wormerveer. Zo kun je ook een uur kleuradvies aan huis boeken, of als je net wat meer vragen hebt, een uitgebreid interieuradvies aan huis. Een inspiratiesessie waarbij we 2,5 a 3 uur langskomen om samen te sparren over jouw ideale interieur.

Dus als je op zoek bent naar professioneel interieuradvies in Wormerveer, neem dan contact met ons op. Samen maken we van jouw huis een echt thuis!

Tim en Elise hebben ons goed geadviseerd over de indeling van de woonkamer van ons nieuwe huis. Ze hebben ons kleuren geadviseerd die we zelf niet hadden durven kiezen, maar die prachtig zijn bij elkaar. En met het meubeladvies besparen we veel tijd in het zoeken naar een nieuwe inrichting. Heel leuk om met hun advies gericht en met nieuwe inspiratie ons huis verder in te richten!

Boek nu!

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen voor een persoonlijk interieurontwerp? Of voor een andere vorm van interieuradvies? Wij bespreken graag de mogelijkheden met je.