Interieuradvies Haarlem

Welkom bij Atelier09, jouw creatieve partner voor ontwerp en interieuradvies in Haarlem. Onze ontwerpen worden afgestemd op jouw wensen en stijl, waardoor we echt een uniek ontwerp maken dat bij je past.

Interieuradvies in Haarlem voor een interieur van je dromen

Heb je een nieuwe woning gekocht? Of wil je juist je huidige woning aanpassen? Wij komen graag me je in contact om samen met jou een interieur te ontwerpen waarvan je elke dag kunt genieten.

Een ontwerptraject begint met een intake bij je thuis waarin we uitgebreid de tijd nemen om je te leren kennen en achterhalen hoe jij je huis gebruikt. Al deze informatie gebruiken we om voor jou een uniek ontwerp te maken, waarin alles samenkomt.

Heb je een paar specifieke interieurvragen? 

Ook wanneer je niet een heel interieurontwerp wilt, maar een klein interieuradvies in Haarlem zoekt staan we voor je klaar. Wij komen bij je langs voor een kleuradvies. Of, als je toch iets meer vragen hebt, een inspiratiesessie van 2,5 a 3 uur. Daarin nemen we uitgebreid de tijd om je huis te bekijken en te sparren over vragen die je hebt.

Door onze jarenlange ervaring kunnen we je direct op een creatieve manier helpen om met een paar kleine aanpassingen een interieur te creëren dat beter bij je past en waarin jij je thuis voelt.

Uniek interieuradvies voor jouw woning in Haarlem

Door ons in te leven in onze klanten, zijn we in staat een ontwerp te maken in elke stijl. Een uniek ontwerp dat op jou afgestemd is. Door onze jarenlange ervaring met interieuradvies in Noord-Holland hebben we ook een betrouwbaar netwerk van professionals opgebouwd. Hier maken we tijdens een eventuele uitvoering graag gebruik van.  Vaak is het ook mogelijk om de meubels uit een ontwerp of advies met korting in te kopen. 

Dus als je op zoek bent naar interieuradvies in Haarlem, neem dan contact met ons op!

Het prachtige interieurplan voor onze woonkamer en keuken vertaalt precies onze smaak, rekening houdend met praktische zaken (huisdieren en kind). We hadden het zelf niet zo kunnen bedenken, we zijn heel enthousiast! Communicatie verloopt perfect en het stappenplan is makkelijk uit te voeren.

Boek nu!

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen voor een persoonlijk interieurontwerp? Of voor een andere vorm van interieuradvies? Wij bespreken graag de mogelijkheden met je.