< Terug naar Diensten

Persoonlijk interieur ontwerp én uitvoering

Wil je een interieurontwerp voor jouw woning én heb je het liefst dat dit volledig voor je wordt uitgevoerd? Heb je bijvoorbeeld geen tijd en zin om zelf meubels te kopen? En vind je het fijn als wij ook de schilders, stukadoors of meubelmakers voor je regelen?

Geen probleem! Bij Atelier09 kunnen we het interieurontwerp volledig voor je uitvoeren. Tot in de kleinste details.

Wat is een persoonlijk interieurontwerp inclusief uitvoering?

Als je zowel het interieurontwerp als de uitvoering overlaat aan Atelier09, dan word je volledig ontzorgd. Wel zo fijn als je bijvoorbeeld niet de tijd hebt om ons ontwerp zelf te realiseren. Wij gaan voor je aan de slag met een interieurontwerp op maat. Jouw wensen staan daarbij centraal. Een persoonlijk interieurontwerp begint dan ook altijd met een uitgebreide intake bij je thuis.

Zodra je helemaal tevreden bent, laten wij het ontwerp voor je uitvoeren. De aanschaf van de meubels, een eventuele verbouwing, schilderwerk – je kunt zelf aangeven wat je door ons wilt laten doen. Wel zo fijn!

Zoals gezegd, word je volledig ontzorgd en nemen wij je het werk uit handen. Zodat je je daar geen zorgen over hoeft te maken en straks zorgeloos kunt genieten van een mooi resultaat.

De prijs voor het ontwerp en de uitvoering

Voor een interieurontwerp inclusief uitvoering maken wij altijd een offerte op maat. De prijs is onder andere afhankelijk van de oppervlakte van de ruimte en van jouw wensen. Laat vooral weten wat je behoeften zijn. Wij denken graag met je mee.

Als je contact met ons opneemt, maken we graag een afspraak met je voor een gratis intake. Daarna kunnen we je een goed beeld van de kosten geven.

Offerte op maat
Dit pakket bevat:
 • Een persoonlijke intake bij jou op locatie
 • Een moodboard met sfeerbeelden
 • Een plan voor de kleuren, materialen en meubels
 • Advies voor de verlichting en raamdecoratie
 • Een plattegrond op schaal voor de indeling van de woning
 • Presentatie van het plan bij jou op locatie
 • Volledige ontzorging bij de uitvoering
 • Regelen van alle vakmensen en offertes aanvragen
 • Aanschaf van de meubels uit het meubelplan
 • Stylen van jouw woning zodat alles perfect is
 • Een ingebonden versie van het plan op A3-formaat
Wat een fijne manier om je huis in te richten, Tim en Elise gaven raad, brachten veel opties om uit te kiezen, zijn flexibel en werken geweldig samen met de klant. We zijn ze ontzettend dankbaar en erg blij met het fantastische eindresultaat.

Boek nu!

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Of wil je ons direct inschakelen voor een interieurontwerp op maat, met of zonder uitvoering? Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan laten we je weten wat de mogelijkheden zijn.