< Terug naar Diensten

Persoonlijk interieur ontwerp én uitvoering

Wilt u een interieurontwerp voor uw woning én heeft u het liefst dat dit volledig voor u wordt uitgevoerd? Heeft u bijvoorbeeld geen tijd en zin om zelf meubels te kopen? En vindt u het fijn als wij ook de schilders, stukadoors of meubelmakers voor u regelen?

Geen probleem! Bij Atelier09 kunnen we het interieurontwerp volledig voor u uitvoeren. Tot in de kleinste details.

Wat is een persoonlijk interieurontwerp inclusief uitvoering?

Als u zowel het interieurontwerp als de uitvoering overlaat aan Atelier09, dan wordt u volledig ontzorgd. Wel zo fijn als u bijvoorbeeld niet de tijd heeft om ons ontwerp zelf te realiseren. Wij gaan voor u aan de slag met een interieurontwerp op maat. Uw wensen staan daarbij centraal. Een persoonlijk interieurontwerp begint dan ook altijd met een uitgebreide intake bij u thuis.

Zodra u helemaal tevreden bent, laten wij het ontwerp voor u uitvoeren. De aanschaf van de meubels, een eventuele verbouwing, schilderwerk – u kunt zelf aangeven wat u door ons wilt laten doen. Wel zo fijn!

Zoals gezegd, wordt u volledig ontzorgd en nemen wij u het werk uit handen. Zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken en straks zorgeloos kunt genieten van een mooi resultaat.

De prijs voor het ontwerp en de uitvoering

Voor een interieurontwerp inclusief uitvoering maken wij altijd een offerte op maat. De prijs is onder andere afhankelijk van de oppervlakte van de ruimte en van uw wensen. Laat vooral weten wat uw behoeften zijn. Wij denken graag met u mee.

Als u contact met ons opneemt, maken we graag een afspraak met u voor een gratis intake. Daarna kunnen we u een goed beeld van de kosten geven.

Offerte op maat
Dit pakket bevat:
 • Een persoonlijke intake bij u op locatie
 • Een moodboard met sfeerbeelden
 • Een plan voor de kleuren, materialen en meubels
 • Advies voor de verlichting en raamdecoratie
 • Een plattegrond op schaal voor de indeling van de woning
 • Presentatie van het plan bij u op locatie
 • Volledige ontzorging bij de uitvoering
 • Regelen van alle vakmensen en offertes aanvragen
 • Aanschaf van de meubels uit het meubelplan
 • Stylen van uw woning zodat alles perfect is
 • Een ingebonden versie van het plan op A3-formaat
Wat een fijne manier om je huis in te richten, Tim en Elise gaven raad, brachten veel opties om uit te kiezen, zijn flexibel en werken geweldig samen met de klant. We zijn ze ontzettend dankbaar en erg blij met het fantastische eindresultaat.

Boek nu!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u ons direct inschakelen voor een interieurontwerp op maat, met of zonder uitvoering? Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan laten we u weten wat de mogelijkheden zijn.

ATELIER09

Interieuradvies, ontwerp en styling

Contact

info@atelier09.nl

Tim: 06-21875965
Elise: 06-14282787

Adres

Affuitenhal 10
1505 RE Zaandam