Interieuradvies Bergen

Past je huidige interieur niet meer bij je of ga je verhuizen naar een nieuwe woning en zoek je interieuradvies? Dan is Atelier09 een geschikte partner om jou te voorzien van een professioneel interieuradvies in Bergen. Samen bepalen we jouw stijl en bespreken we hoe jij je huis gebruikt. Zo komen we tot een ontwerp waarin jij je echt thuis voelt.

Een grote make-over of een compacter interieuradvies in Bergen

Wij bieden verschillende diensten aan. Wanneer je alleen advies wilt hebben voor het juiste kleurpallet in huis, dan komen we bij je thuis langs voor een kleuradvies aan huis. Heb je wat meer vragen, maar nog geen geheel ontwerp nodig? Dan is een uitgebreid advies aan huis wat voor jou. Dan kunnen we tijdens een 2,5 á 3 uur durende inspiratiesessie samen sparren over jouw knelpunten. Het advies sturen we na afloop per mail toe.

Maar juist ook voor een complete make-over kunnen we je goed van dienst zijn. Dan starten we met een intake bij je thuis om je leefstijl en wensen in kaart te brengen. Daarna werken wij een ontwerp uit dat daarbij aansluit. Zo zie, van klein of heel uitgebreid interieuradvies in Bergen zijn we beschikbaar.

Een ontwerp of advies dat past bij jouw stijl 

Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander jouw leefstijl en wensen te vertalen naar een passend ontwerp. Het maakt voor ons niet uit of dat een lichte Scandinavische stijl is of dat je juist graag een kleurrijk eclectisch geheel wilt. Wat wij belangrijk vinden is dat het bij jou past en dat het een mooi geheel is.

En juist het creëren van een harmonieus geheel vinden veel van onze klanten lastig. Ze kunnen aangeven wat ze mooi vinden, maar vinden het lastig om er een geheel van te maken. En daar kunnen wij jou goed bij ondersteunen.

Kies Atelier09 voor een interieuradvies in Bergen

Atelier09 is de ontwerpstudio van broer en zus, Tim en Elise de Boer. De afgelopen jaren hebben wij al heel veel klanten in Noord-Holland mogen voorzien van een interieuradvies of –ontwerp. En altijd tot tevredenheid van onze klanten.

Bij Atelier09 houden we ervan om interieurs te creëren die niet alleen mooi, maar ook functioneel en praktisch zijn. Ben jij op zoek naar zo’n interieuradvies in Bergen? Zoek dan niet verder en neem contact met ons op.

Wij zijn ontzettend blij met Tim en Elise. Het ontwerp was direct prachtig en helemaal onze smaak. Dat we de inrichting bij atelier09 konden bestellen heeft ons veel tijd bespaard. Ook de prijs viel ons alles mee. En wij zijn blij met de kwaliteit van de spullen (meubels, behang, verf). Ik ben normaal niet zo van de reviews geven maar dit bedrijf verdient het gewoon om benoemd te worden. Het is echt een aanrader. Het scheelt je tijd, frustratie, geld en het levert je ontzettend veel woonplezier op. Bedankt Tim en Elise.

Boek nu!

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen voor een persoonlijk interieurontwerp? Of voor een andere vorm van interieuradvies? Wij bespreken graag de mogelijkheden met je.