Interieuradvies Limmen

Heb je een nieuw huis gekocht of ga je verbouwen en weet je niet waar te beginnen? Neem dan contact met ons op voor interieuradvies in Limmen. Dan werken we samen, zonder zorgen, naar een interieur dat echt bij je past.

Neem contact met ons op voor een professioneel interieuradvies in Limmen

Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij wat er speelt in de markt en kunnen wij als geen ander jouw smaak en wensen vertalen naar een interieur dat hier perfect op aansluit. We beginnen met een intake om jouw voorkeuren in kaart te brengen en op basis hiervan werken wij een mooi ontwerp uit. Dit uitgebreide ontwerp komen we weer bij jou thuis in Limmen presenteren.

Voor het maken van een ontwerp is het voor ons niet nodig om fysiek in het huis geweest te zijn, dus ook bij nieuwbouw kunnen wij jou van dienst zijn. Aan de hand van de tekeningen en ligging, maken wij een ontwerp. Dit is altijd inclusief shoplijst, waardoor je precies weet wat je kunt verwachten. En vaak nog met aantrekkelijke korting ook!

Wij zijn beschikbaar voor uitgebreide ontwerpen of voor kleinere interieurvragen

Heb je alleen behoefte aan kleuradvies of een andere praktische vragen? Ook dan kun je bij ons terecht. Als je niet een uitgebreide verbouwing gaat doen, kun je met kleinere ingrepen toch ook een heel ander interieur creëren. Hierdoor kan je interieur er vaak weer jaren tegenaan.

Een kleuradvies aan huis in Limmen is dan een leuke optie. Overigens is dit ook een leuk cadeau om te geven aan iemand die gaat verhuizen. Als je net wat meer vragen hebt is een uitgebreid advies aan huis een goede optie. Dan komen we langs voor een 2,5 a 3 uur durende inspiratiesessie bij jou thuis!

Over Atelier09

Wij zijn een ontwerpbureau dat al jaren actief is in de regio. Vanuit ons kantoor in Zaandam hebben we al vele klanten mogen helpen, onder andere met interieuradvies in Limmen. Ons bureau, opgericht door broer en zus Tim en Elise de Boer, is heel sterk in het vertalen van jouw smaak en wensen naar een interieur dat echt bij je past. Of die stijl nu modern, Scandinavisch of eclectisch is, wij zorgen voor een geheel!

Ben je nieuwsgierig geworden? We horen het graag als je nog vragen hebt of als we je kunnen helpen met een mooi interieur.   

Warme, fijne mensen met een prachtig interieur advies waarmee ze ons enorm hebben geholpen. Ook daarna zijn ze nog beschikbaar voor vragen en bereid om mee te denken, geweldig!

Boek nu!

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen voor een persoonlijk interieurontwerp? Of voor een andere vorm van interieuradvies? Wij bespreken graag de mogelijkheden met je.