Interieuradvies Krommenie

Op zoek naar professioneel interieuradvies in Krommenie? Ontdek de perfecte balans tussen stijl en functionaliteit met onze deskundige begeleiding. Van alleen kleuradvies tot complete make-overs, wij zorgen voor een interieur waarin jij je echt thuis voelt.

Atelier09 helpt jou aan een interieur waar je altijd van hebt gedroomd

Je hebt een nieuwe woning gekocht of je wilt jouw huidige woning onder handen nemen, maar waar moet je beginnen? Tegenwoordig is er een overvloed aan Pinterest en inspirerende websites, superfijn, maar ook vaak lastig. Er is zoveel aanbod en misschien vind je ook wel heel veel mooi, dus hoe maak je dan de juiste keuzes en zorg je dat alles bij elkaar een mooi geheel wordt. Juist met al deze vragen kunnen wij jou helpen. We bieden verschillende diensten aan, van kleuradvies tot een geheel ontwerp. Of het nu gaat om een klein of  juist uitgebreid interieuradvies in Krommenie, wij helpen wij je graag!

Een ontwerp dat past bij jouw wensen en behoeften 

Doordat wij al meer dan 10 jaar werkzaam zijn als interieurontwerpers, hebben wij de ervaring om jouw leefstijl en wensen te vertalen naar een passend ontwerp wat helemaal bij jou past. Of dit nu klassiek is, design of bijvoorbeeld vintage, dat maakt ons niet uit. Wij vinden het belangrijk dat het bij jou past en dat het een mooi geheel is.

Het creëren van eenheid is juist wat veel van onze klanten lastig vinden. Ze weten wat ze mooi vinden, maar vinden het lastig om er een geheel van te maken. Dat is waar wij jou goed bij kunnen helpen!

Daarom kies je Atelier09 voor een interieuradvies in Krommenie

Atelier09 is de ontwerpstudio van broer en zus, Tim en Elise de Boer, gevestigd op het Hembrugterrein in Zaandam. De afgelopen jaren hebben wij al heel veel klanten in Zaanstad blij mogen maken met een interieurontwerp.

Ons doel is om interieurs te creëren die niet alleen mooi, maar ook praktisch en functioneel zijn.  Ben jij op zoek naar zo’n interieuradvies in Krommenie? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak te maken.

Frank en ik hebben vorig weekend het hele huis geschilderd en wij zijn ontzettend blij met het resultaat. Het huis is veel lichter en frisser nu, ook is het meer een geheel. Heel erg bedankt voor het goede advies!

Boek nu!

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen voor een persoonlijk interieurontwerp? Of voor een andere vorm van interieuradvies? Wij bespreken graag de mogelijkheden met je.