Interieuradvies Heemstede

Voor interieuradvies in Heemstede ben je bij Atelier09 aan het juiste adres. Wij zorgen voor een interieurontwerp dat 100% bij je past, helemaal afgestemd op jouw stijl en wensen. Lees snel verder om te kijken hoe wij jou kunnen helpen.

Schakel Atelier09 in voor een uniek ontwerp

Heb jij onlangs je droomwoning gekocht in Heemstede of omgeving? Of is je huidige woning toe aan een verandering of verbouwing? Dan komt er heel wat op je af. Waar begin je en hoe zorg je ervoor dat je de juiste keuzes maakt en geen miskopen doet? Het beste wat je kunt doen is een interieurprofessional inschakelen. Hierdoor krijg je grip op de zaak, wordt het overzichtelijk en blijft het leuk. 

Tim en Elise van Atelier09 hebben jarenlange ervaring in de interieurwereld en hebben al heel veel klanten blij mogen maken met een uniek interieurontwerp. Het lijkt ons superleuk om ook jou te helpen bij een creëren van een droominterieur.

Een persoonlijk interieuradvies in Heemstede 

Hoe gaan we te werk? We beginnen met een persoonlijke kennismaking bij jou thuis. Onze kracht ligt in het maken van een ontwerp dat écht bij jou past. Daarvoor is het belangrijk dat we al je wensen en eisen goed in kaart brengen. Daarbij kijken we bijvoorbeeld heel goed naar de ruimte, maar ook naar hoe jij deze ruimte gebruikt.

Dan gaan we voor je aan de slag om een ontwerp te maken. Hierin maken we o.a. een moodboard, een plattegrond op schaal met de juiste indeling, een meubel- en kleurenplan en een shoppinglijst waar je zelf mee aan de kunt. Dit komen we vervolgens bij jou thuis presenteren. We nemen alle stalen en materialen mee, zodat jij een uitstekend beeld krijgt van de look-en-feel van het ontwerp.  

 

Kleur- en interieuradvies in Heemstede?

Naast het maken van een heel interieurontwerp zijn we ook in te huren voor kleinere interieurvragen. Zo doen we bijvoorbeeld ook alleen kleuradvies aan huis of, als je meer vragen hebt, een uitgebreid advies aan huis. Dat is een sessie waarbij we 2,5 á 3 uur bij jou thuiskomen om samen te brainstormen over jouw droominterieur. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze werkwijze en creatieve oplossingen? Neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Ik wil jullie even laten weten dat ik erg blij ben met jullie advies. Ik ga weer bijna terug verhuizen naar mijn vernieuwde paleisje. En wat heb ik een mooi advies van jullie gekregen, het is zo’n ander huis geworden.

Boek nu!

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen voor een persoonlijk interieurontwerp? Of voor een andere vorm van interieuradvies? Wij bespreken graag de mogelijkheden met je.