Ervaringen

Een paar maanden terug kwam ik bij Elise en Tim terecht met de vraag een plan te maken voor de woonkamer en keuken. Ze hebben goed geluisterd naar onze wensen om hier één geheel van te maken, met overzicht en sfeer waarbij verschillende functionaliteiten samen komen. Ik ben erg tevreden met het resultaat op papier en nu langzamerhand aan het bouwen aan een nieuw interieur. De eerste stappen zijn gezet en ook in dit proces denken ze mee en geven ze tips voor de aanpak. Ik kan Atelier09 iedereen aanraden die wel wat hulp kan gebruiken voor een perfect eindresultaat!

Joanna

Persoonlijk interieurontwerp

Warme, fijne mensen met een prachtig interieur advies waarmee ze ons enorm hebben geholpen. Ook daarna zijn ze nog beschikbaar voor vragen en bereid om mee te denken, geweldig!

Renee & Toon

Persoonlijk interieurontwerp

Mijn appartement was hoognodig aan een update toe. Daar zag ik best een beetje tegen op. Na een intakegesprek met Atelier09 had ik meteen een goed gevoel en eerlijkheidshalve heb ik dat niet snel. Elise en Tim hebben een prachtig ontwerp gepresenteerd waar ik mij in herken en thuis voel.
Mijn wensen licht, ruimte, warmte en kwaliteit zie je goed terug in de materiaalkeuzes. Als “controlfreak” durfde ik het dan ook aan om Tim en Elise de vrije hand te geven om het hele traject van A tot Z te begeleiden (aankoop meubels, planning schilderwerk, vloer, etc.etc.)
De samenwerking was gemoedelijk, servicegericht en flexibel. Een wijziging geen probleem, een extra verzoekje van mijn kant regelen ze. Tijdens het hele traject hebben ze mij op de hoogte gehouden van de vorderingen.

Tim en Elise van Atelier09 hebben voor mij een omgeving gecreëerd waar ik graag ben en dat is thuis. Bedankt!


Marleen

Persoonlijk interieurontwerp inclusief uitvoering

Na een initieel intake waarbij ik mijn ideeën over kleur, inrichting en indeling aangaf heeft Atelier09 feilloos aangevoeld waar ik naar op zoek was.
Door de schetsen, plattegronden en kleuradviezen voelde ik mij zeker om aan de slag te gaan.
Communicatie is bijzonder goed en prettig. En als er toch afgeweken moest worden van de initiele ideeën qua meubels/inrichting, dan is er alle ruimte om alternatieven te bespreken.

Frederik

Persoonlijk interieurontwerp

Zeer tevreden over het advies van Atelier09. Het was precies wat we zochten. Zou hen aan iedereen aanraden!

Tim & Marjolijn

Persoonlijk interieurontwerp

We hebben van Tim een mooi advies gekregen, dit zijn we nu aan het uitvoeren. Ook na het advies was Tim nog beschikbaar voor vragen, als we nog tegen dingen aan liepen. Wij vonden het prettig samen werken en kunnen niet wachten op het eind resultaat!

Renske & Alex

Persoonlijk interieurontwerp

Wij zijn ontzettend blij met het interieuradvies van Atelier09. Er is heel goed geluisterd naar onze wensen, en op basis daarvan is een prachtig advies gemaakt. Helemaal onze stijl, maar we hadden het zelf niet zo kunnen uitzoeken. We gaan er lekker mee aan de slag en kunnen niet wachten op het eindresultaat!

Liz & Mike

Persoonlijk interieurontwerp

Wij zijn echt mega blij met het interieuradvies van Atelier09. Wij hebben Atelier09 gevonden via Google. We hadden geen persoonlijke referenties, maar hadden direct een goed gevoel bij hun diverse portfolio. Tim is bij ons thuis langs geweest en heeft naar aanleiding van een kennismaking, onze moodboarden, ons huidige interieur en de Funda foto’s en plattegronden van ons nieuwe huis een op maat en persoonlijk interieur- en kleuradvies gegeven. Wij hadden hoge verwachten, die zijn zelfs volledig overtroffen. Het is echt heel leuk om te zien dat Tim en Elise echt luisteren en kijken naar wat er bij ons persoonlijk past. We zien in het advies elementen terug van ons huidige interieur, suggesties uit ons eigen moodboard en verrassende stijlvolle oplossingen en ideeën. Ook het kleuradvies voor op de muren en behang suggesties heeft ons erg geholpen om de juiste keuze te maken. Ofwel we hoeven niet zoveel keuze meer te maken, we nemen het advies van Atelier09 volledig over. We kunnen niet wachten om aan de slag te gaan in ons nieuwe huis en er te wonen! Tim en Elise, enorm bedankt.

Josine & Reinout

Persoonlijk interieurontwerp

Atelier09 heeft ons zeer vlot en kundig geholpen met adviezen en een volledig interieurplan voor onze toekomstige nieuwbouwwoning. Een investering die het meer dan waard was. Er werd erg goed naar ons geluisterd & doorgevraagd. De geleverde ontwerpen, plattegronden, indelingsadviezen en geselecteerde meubels/kleuren incl. tegelstalen (een heel pakket!) overtreffen onze verwachtingen. We zijn volledig ontzorgd! De stijl & keuzes passen 100% bij ons, met een aantal verrassende accenten waar wij zelf niet snel op zouden zijn gekomen. En dat alles ook nog binnen het opgegeven interieurbudget 😉 We kijken uit naar het resultaat.

Bote & Laura

Persoonlijk interieurontwerp

Ik wilde je even laten weten dat ik echt heel blij ben met het advies dat je hebt gegeven. De match met de bank is formidabel en dat was me zonder jouw hulp niet gelukt. Ook het toilet is een eyecatcher geworden en leuk om dat plafond dus ook mee te nemen.  Het is weer helemaal fris & fruitig. Ik vond het in ieder geval een leuk bezoek, hoe je de tijd nam en luisterde naar mijn wensen en gezellig ook.

Rianne 

Kleuradvies aan huis

Een prachtig en goed uitvoerbaar interieur- en meubelplan van Tim en Elise. We zijn enorm blij met de deskundige hulp en mooie resultaat.

Marije & Hergen

Persoonlijk interieurontwerp

Tim en Elise hebben echt ver boven onze verwachtingen geleverd. Ze zijn uitermate professioneel, efficiënt, en hun ideeën zijn echt goed! Ze hebben ons met het design geholpen van verschillende kamers. Het resultaat is prachtig en we krijgen volop complimenten! Wij zijn meer dan fan.

Eva & Thomas

Persoonlijk interieurontwerp inclusief uitvoering

Hoi Tim en Elise, onze woonkamer is dan nu eindelijk zo goed als klaar. De haard, wij vinden hem qua kleur erg mooi, straks nog de plankjes erin en dan is het een prachtig geheel. En de muur die behangen is, ik ben er echt weg van. Nogmaals bedankt voor jullie tips en adviezen. Wij zijn er ontzettend blij mee!

Silvia & Edwin

Persoonlijk interieurontwerp

Tim en Elise hebben ons goed geadviseerd over de indeling van de woonkamer van ons nieuwe huis. Ze hebben ons kleuren geadviseerd die we zelf niet hadden durven kiezen, maar die prachtig zijn bij elkaar. En met het meubeladvies besparen we veel tijd in het zoeken naar een nieuwe inrichting. Heel leuk om met hun advies gericht en met nieuwe inspiratie ons huis verder in te richten!

Fleur

Persoonlijk interieurontwerp

Het lukte ons zelf niet echt om van ons huis een stijlvol geheel te maken. Toen we een nieuw huis kochten, hebben we daarom de hulp ingeschakeld van Atelier09. We waren heel blij verrast met het ontwerp. Eigentijds maar ook duurzaam, creatief en binnen ons budget. Wat ook fijn is: door het ontwerp weet je direct waar je alle meubels en accessoires moet halen en welke verf je moet hebben. Dat scheelt je veel tijd. Bedankt Atelier09!

Chiel

Persoonlijk interieurontwerp

Goedemorgen Tim en Elise, wij zijn erg blij met jullie advies en hebben de meubels uitgezocht. Nogmaals heel erg bedankt.

Gerda & Wouter

Uitgebreid interieuradvies aan huis

Dank voor het advies en je e-mail met alle aanvullende informatie. Wij vonden het een erg interessant, leuk en inspirerend gesprek. Onze ‘blokkades’ zijn weg en we zien het weer zitten. Prima kleuradvies, suggesties inrichting enz., heel verrassend ook.

Pieter

Uitgebreid interieuradvies aan huis

Ruim 2 jaar geleden inmiddels hebben wij Tim gevraagd om voor ons een ontwerp te maken voor onze nieuwbouwwoning.

De charme van de jaren 30, met een eigentijds karakter.

Er is goed gekeken naar onze huidige meubels, wensen en ons opgestelde moodboard.

De sfeer die wij wilden neerzetten is door Tim vertaald naar een rapportage en een weblink waarin wij de gekozen materialen en meubels konden terugvinden.

Door gebruik te maken van gedeeltelijk hergebruikte meubels is er een betaalbaar en realiseerbaar geheel uitgekomen.


Ronald & Brigith

Perpoonlijk interieurontwerp

Wij zijn ontzettend blij met Tim en Elise. Het ontwerp was direct prachtig en helemaal onze smaak. Dat we de inrichting bij atelier09 konden bestellen heeft ons veel tijd bespaard. Ook de prijs viel ons alles mee. En wij zijn blij met de kwaliteit van de spullen (meubels, behang, verf). Ik ben normaal niet zo van de reviews geven maar dit bedrijf verdient het gewoon om benoemd te worden. Het is echt een aanrader. Het scheelt je tijd, frustratie, geld en het levert je ontzettend veel woonplezier op. Bedankt Tim en Elise

Anne & Frans

Persoonlijk interieurontwerp

When we came to Atelier09 for help, we were trying to plan the layout, furniture and design for our living room and dining room. We were getting lost in alllllll the options and really wanted an expert to come in and guide the process so we could stop spending endless hours Googling and feel confident in our choices and investments. Tim gave us a plan that made sense and felt like “us” and made ordering easy (with insider discounts too!) and it was such a relief to get his help, and worth every euro spent. Highly recommend!!

Beth & John

Perpoonlijk interieurontwerp

Ik wil jullie even laten weten dat ik erg blij ben met jullie advies. Ik ga weer bijna terug verhuizen naar mijn vernieuwde paleisje. En wat heb ik een mooi advies van jullie gekregen, het is zo’n ander huis geworden.

Marja

Uitgebreid advies aan huis

Een hele dikke aanrader voor iedereen die twijfelt over hoe en wat in het interieur. Bereid om mee te denken, tips en advies. Echt TOP!!

Eveline & Maarten

Uitgebreid advies aan huis

Het nieuwe huis werd ons nieuwe huis dankzij het kleur- en interieuradvies van Atelier09. Fantastisch hoe Atelier09 woonwensen na één gesprek weet om te zetten naar een compleet plan. Wij voelden ons begrepen, zijn verrast door het resultaat, en waren blij om snel aan de slag te kunnen aan de hand van de kleurcodes van verf en de boodschappenlijst voor meubels. Ook nadien heeft Atelier09 nog met ons meegedacht toen toch bleek dat we alternatieven voor bepaalde producten nodig hadden.

Anouk & Sander

Persoonlijk interieurontwerp

Frank en ik hebben vorig weekend het hele huis geschilderd en wij zijn ontzettend blij met het resultaat. Het huis is veel lichter en frisser nu, ook is het meer een geheel. Heel erg bedankt voor het goede advies!

Ingeborg & Frank

Uitgebreid interieuradvies aan huis

Wat een fijne manier om je huis in te richten, Tim en Elise gaven raad, brachten veel opties om uit te kiezen, zijn flexibel en werken geweldig samen met de klant. We zijn ze ontzettend dankbaar en erg blij met het fantastische eindresultaat.

Dirkje

Persoonlijk interieurontwerp inclusief uitvoering

Beste Tim en Elise, de muren van mijn huis zijn gestuct en geschilderd. De vloer is gelegd. Ik wil jullie graag laten weten dat het prachtig is geworden! De kleuren zijn heel erg mooi op op elkaar afgestemd. De kamer heeft een zachte, natuurlijke en frisse uitstraling. Alsof ik een nieuw huis heb! Topwerk geleverd. Nogmaals bedankt voor het mooie ontwerp en de fantastische kleuradviezen.

Mariët

Persoonlijk interieurontwerp

Toen wij de mogelijkheid kregen om ons interieur te laten ontwerpen door Tim en Elise, waren we meteen enthousiast. Aan onze vorige woning ontbrak kleur en daardoor ook de sfeer die we graag zouden willen. We hebben met een moodboard proberen aan te geven wat we leuk vinden, maar wat Tim en Elise er van gemaakt hebben is veel mooier dan wat wij ooit hadden kunnen bedenken. Ze hebben de stijl van het huis perfect gecombineerd met zowel moderne als ook authentieke elementen. Het ontwerp zorgt ervoor dat wij ons echt thuis voelen in ons huis.

Dirk & Margriet

Persoonlijk interieurontwerp

Atelier09 heeft ons nieuwe huis compleet ingericht. Jaren 30 met een moderne twist. Best een uitdaging aangezien mijn vriendin en ik totaal verschillende stijlen hebben… Toch een heeft Atelier09 ons een super uitdagend ontwerp waarin van ons beide componenten terug te vinden zijn 🙂 ! De communicatie verloopt super soepel, de intake voelde meteen al goed aan en het eindresultaat ziet er tip top uit. Schetsen, plattegronden, kleur- en vloerstaaltjes: een compleet ontworpen inrichting!

Valentijn & Paulien

Persoonlijk interieurontwerp

Het prachtige interieurplan voor onze woonkamer en keuken vertaalt precies onze smaak, rekening houdend met praktische zaken (huisdieren en kind). We hadden het zelf niet zo kunnen bedenken, we zijn heel enthousiast! Communicatie verloopt perfect en het stappenplan is makkelijk uit te voeren.

Femke

Persoonlijk interieurontwerp

Beste Tim en Elise,
Wij hebben jullie benaderd voor kleur advies,maar uiteindelijk ook het interieur van onze huiskamer laten ontwerpen. Jullie hebben ons een nieuwe frisse blik gegeven op het gebied van styling en kleur. Ook zijn we erg tevreden over de service die jullie bieden.
Tim en Elise denken altijd mee en zijn altijd bereikbaar voor vragen. Jullie hebben een origineel en gewaagd ontwerp neergelegd.
Heel erg bedankt!!!

Sebastiaan & Carola

Persoonlijk interieurontwerp

Dag Tim en Elise, Ik heb de herinrichting van de woonkamer klaar en ik ben er heel erg blij mee! Ontzettend bedankt!

Monique

Uitgebreid interieuradvies aan huis

Atelier09 heeft ons onder andere geadviseerd bij het kiezen van de kleuren in ons nieuwe huis. Onze wensen waren duidelijk en daar heeft Atelier09 een mooi kleurenplan op gemaakt. Dat er geen witte muur meer te zien was werd gauw duidelijk.
Resultaat: een warme, huislijke ruimte en een keuken die perfect aansluit op de woonkamer.
Zeker een aanrader!

Dirk

Kleuradvies aan huis

Mijn nieuwe huis in Haarlem is nu geschilderd in de door jou voorgestelde kleuren en ik ben heel blij met het resultaat. Bedankt voor je goede advies.

Annemieke

Kleuradvies aan huis

Fantastisch mooi plan samengesteld voor ons nieuwe huis, waarbij de uitkomst helemaal aansluit bij onze smaak. Het is advies is persoonlijk en echt op maat gemaakt, super blij mee!

Nienke

Persoonlijk interieurontwerp

Laten we samen iets moois maken!

Wilt u Atelier09 inschakelen voor een van onze diensten? Of wilt u eerst meer weten over ons interieuradvies op maat? Of heeft u een speciaal verzoek?

Wij helpen u graag en denken ook graag met u mee.