Interieuradvies Hoofddorp

Leuk dat je opzoek bent naar interieuradvies in Hoofddorp. Tim en Elise, de interieurontwerpers van Atelier09 helpen je graag bij het creëren van een ruimte die perfect bij jouw smaak en behoeften past.   

Waar staat Atelier09 voor?

Wij van Atelier09 helpen jou graag aan een mooi interieur. Ons doel is om ervoor te zorgen dat we een ontwerp maken wat écht bij jou past! Geen ‘copy/paste’ interieur uit de VTwonen, maar juist iets unieks, passend bij jouw stijl

Wij vinden het belangrijk dat een interieur past bij jouw wensen en behoeften. Wij zoeken niet alleen maar naar trends van nu, maar zetten een ontwerp neer wat tijdloos is en nog jaren mee kan. Dat scheelt jou uiteindelijk heel veel tijd en geld. Want we willen geen interieur waar je over een jaar weer op uitgekeken bent. Lees snel verder voor meer informatie over een persoonlijk en betaalbaar interieuradvies in Hoofddorp.

Hoe kunnen wij van Atelier09 helpen met een interieuradvies in Hoofddorp

Mist jouw woning eenheid en harmonie, kan je geen keuzes maken of hebben jij en je partner verschillende smaken? Dan kan jij onze hulp goed gebruiken!

Wij kunnen je op verschillende manieren van dienst zijn. Voor bijvoorbeeld kleuradvies in Hoofddorp. We komen dan bij jou thuis langs om al jouw vragen over kleur te beantwoorden. We nemen alle kleurenstalen mee, vaak op groot formaat, zodat jij een goed beeld krijgt. Samen met jou komen we dan tot een mooi kleurenplan, waarmee jij of de schilder aan de slag kan. 

Heb je meer vraagstukken dan alleen kleur? Dan is een ‘uitgebreid advies aan huis’ misschien iets wat bij jou past. We komen dan tijdens een 2,5 á 3 uur durende sessie al jouw vragen beantwoorden.

Een compleet interieurplan voor jouw woning in Hoofddorp

Ben je opzoek naar een totaal nieuwe inrichting dan bieden we een ‘Persoonlijk interieurontwerp’. We beginnen dan met een uitgebreide intake bij jou thuis waarbij we ruim de tijd nemen om jouw pijnpunten te bespreken en uiteindelijk jouw stijl te bepalen. Vanuit daar start het creatieve proces en komen we binnen een aantal weken tot een persoonlijk interieurontwerp wat helemaal voor jou op maat gemaakt is. Dit komen we met alle materialen en stalen bij je thuis presenteren. 

Ben je nieuwsgierig of wij iets voor elkaar kunnen betekenen? Wacht dan niet langer en neem vrijblijvend contact op voor interieuradvies in Hoofddorp.

Ik wilde je even laten weten dat ik echt heel blij ben met het advies dat je hebt gegeven. De match met de bank is formidabel en dat was me zonder jouw hulp niet gelukt. Ook het toilet is een eyecatcher geworden en leuk om dat plafond dus ook mee te nemen.  Het is weer helemaal fris & fruitig. Ik vond het in ieder geval een leuk bezoek, hoe je de tijd nam en luisterde naar mijn wensen en gezellig ook.

Boek nu!

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen voor een persoonlijk interieurontwerp? Of voor een andere vorm van interieuradvies? Wij bespreken graag de mogelijkheden met je.