Interieuradvies Purmerend

Zie jij door de bomen het bos niet meer en kun je wel wat hulp gebruiken bij advies voor je interieur? Dan ben je bij Atelier09 aan het juiste adres. Van kleuradvies tot complete make-overs, voor al je interieuradvies in Purmerend kun je bij ons terecht.

Schakel Atelier09 in voor professioneel interieuradvies in Purmerend

Door jarenlange ervaring met diverse projecten kunnen wij heel goed de stijl van onze opdrachtgevers vertalen naar een ontwerp dat echt bij hen past. Het maakt niet uit of het modern, landelijk of juist Scandinavisch is, wij zorgen voor een woning waarin jij je thuis voelt.

Voor een interieurontwerp beginnen we met een intake bij jou op locatie en zo inventariseren we hoe jij je huis gebruikt en wat jouw wensen en stijl zijn. Vervolgens werken wij een plan uit dat past in dat plaatje. Dit plan is compleet met boodschappenlijst, dus je kunt daarna direct zelf aan de slag! En vaak kunnen wij de producten uit het advies nog met korting inkopen ook.

Ook voor kleine interieurvragen kun je bij ons terecht

Ben je van plan om alleen te (laten) schilderen, maar kom je er wat betreft de kleuren niet uit? Ook dan staan we voor je klaar. We helpen je met een kleuradvies aan huis en zorgen zo dat jouw woning een geheel wordt.

Ook wanneer je wat meer interieurvragen hebt, maar geen heel ontwerp nodig hebt kun je bij ons terecht. We helpen je dan met een uitgebreid advies aan huis, een inspiratiesessie van 2,5 a 3 uur bij jou thuis. Zo hebben we net wat meer tijd om je met meerdere interieurvragen te helpen en kunnen we samen sparren over jouw droominterieur. Een interieuradvies in Purmerend is zo erg toegankelijk.

Wij komen graag met jou in contact voor interieuradvies in Purmerend

Atelier09 is het interieurontwerpbureau van Tim en Elise de Boer, broer en zus die al jaren bezig zijn met het ontwerpen van vele interieurs. We maken onze klanten graag blij en helpen met al jouw interieurvraagstukken, groot of klein. Vanuit ons kantoor in Zaandam werken we dagelijks aan mooie projecten en creëren we voor onze klanten hun droominterieur. 

Wil je wat meer informatie of wil je graag een afspraak met ons maken? Bel of mail ons dan gerust.  

Dag Tim en Elise, Ik heb de herinrichting van de woonkamer klaar en ik ben er heel erg blij mee! Ontzettend bedankt!

Boek nu!

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen voor een persoonlijk interieurontwerp? Of voor een andere vorm van interieuradvies? Wij bespreken graag de mogelijkheden met je.