< Terug naar Diensten

Kleuradvies aan huis

Kleuren zijn van groot belang om je thuis te voelen. Een spierwitte muur geeft bijvoorbeeld een heel andere uitstraling aan een ruimte dan een donkerblauwe of juist okergele muur.

Wij hebben hier ruime ervaring mee en geven je graag kleuradvies. Dit kan voor een bestaande woning, maar ook geven we kleuradvies voor nieuwbouwwoningen. Daarbij luisteren we naar jouw wensen en kijken we uitgebreid naar de ruimte. Zo weet je zeker dat de kleur perfect bij je en jouw woning past.

Wat houdt kleuradvies aan huis in?

Als je ons inschakelt voor kleuradvies voor je huis, dan kijken we uitgebreid met je mee naar de woning. Wat is jouw smaak? Hoe ziet de ruimte eruit? Hoe zit het met de lichtinval? En welke meubels staan er?

Op basis daarvan geven wij u advies voor een kleurenpalet in jouw woning. Daarbij houden we uiteraard rekening met jouw wensen. Als je meubels wilt behouden, passen we de kleur daar bijvoorbeeld op aan.

Kleuradvies aan huis bij Atelier09

Wanneer je Atelier09 inschakelt voor kleuradvies voor jouw huis, dan komen we langs bij je thuis voor een adviesgesprek van 1 uur.

Tijdens dat gesprek inventariseren we je wensen en bekijken we de woning nauwkeurig. We nemen diverse kleurenwaaiers mee en geven je na de inventarisatie direct advies over een kleurenpalet. Ook geven we je een aantal andere stijlsuggesties. Je kunt daarna direct zelf aan de slag om dit kleurenadvies uit te voeren. 

De prijs voor kleuradvies aan huis

Een adviesgesprek van 1 uur voor kleuradvies voor jouw huis.

€125

     

(incl. 21% btw)

Ieder uur extra €90 incl. btw

Ook leuk om cadeau te geven!

Een kleuradvies is overigens ook erg leuk om cadeau te geven. Bijvoorbeeld aan een familielid of vriend die op zoek is naar een nieuwe inrichting. Of als cadeau voor vrienden met een nieuwe woning die nog zoekende zijn wat ze met een bepaalde ruimte willen doen. Wij verrassen diegene graag met onze professionele kijk op kleurcombinaties.

* Het bovenstaande tarief is inclusief 21% btw, en inclusief reiskosten binnen een straal van 30 km rondom ons kantoor in Zaandam. Buiten de straal van 30 km wordt €0,35 per km inclusief btw gerekend. Wanneer de reistijd langer dan 1 uur is, rekenen we €50 per uur extra.

Mijn nieuwe huis in Haarlem is nu geschilderd in de door jou voorgestelde kleuren en ik ben heel blij met het resultaat. Bedankt voor je goede advies.

Boek nu!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen voor kleuradvies voor jouw woning? Of voor interieuradvies of een interieurontwerp op maat? We bespreken graag de mogelijkheden met je.