Thuis werken is tegenwoordig helemaal hot. Steeds meer mensen zijn één of meerdere dagen vanuit hun eigen huis aan het werk. Daarnaast beginnen de scholen binnenkort ook weer, dus ook voor alle scholieren en studenten is een goede plek om te werken erg handig. Wij vinden het daarom een goed moment om drie items te selecteren die op de juiste werkplek eigenlijk niet mogen ontbreken.

Goed licht om alles te kunnen lezen

Wanneer je gaat werken is het belangrijk om goed licht te hebben, zodat je alles goed kunt lezen. Zorg dat de kamer of het gedeelte van een kamer waar jij je werkplek hebt ingericht voldoende algemene verlichting heeft. Daarnaast is een bureau-/leeslamp natuurlijk ook erg makkelijk. Wij hebben een leuk exemplaar uitgezicht van It’s about Romi die je hier kunt kopen.
Werkplek onmisbaar bureaulampHoudt het netjes

Op een werkplek zijn er altijd een hoop papieren en andere rommeltjes. Om je werkplek een beetje opgeruimd te houden kun je het beste alles netjes opbergen. Meer rust qua papier en dergelijke betekent meer rust in je hoofd, wat weer goed is voor je werkmodus. Onderstaande handige en mooie boxen koop je hier. 

Werkplek onmisbaar boxen

Zorg dat je lekker zit

Als je uren vanachter je bureau werkt, moet je wel goed zitten. De meeste bureaustoelen zijn helaas niet zo mooi, maar deze stoel van Zuiver is echt een mooie extra voor jouw werkplek. En hij zit zo lekker dat je uit moet kijken dat je geen overuren maakt! Je koopt deze stoel onder andere hier.

Werkplek onmisbaar bureaustoel

Heb je nog meer hulp nodig, lees hier ons artikel met tips over het effectief inrichten van je werkplek.