In een eerder blog hebben we je een aantal tips gegeven hoe je kan zorgen voor een warm welkom in jouw hal. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om in je hal een echt wow-effect te creëren. Een goede manier om dit te doen is om de binnenkant van je voordeur een gave kleur te geven. Hiermee maak je van de deur in één keer een eye-catcher.

Waarschijnlijk zijn de meeste voordeuren die je kent aan de binnenkant in een lichte kleur geschilderd. Dit is uiteraard een goede keuze wanneer je rust wilt hebben in je hal. Maar als wij zo naar onderstaande beelden kijken vinden we het toch ook wel heel gaaf om de deur in een opvallende kleur te schilderen. We hopen dat jullie hiermee ook geïnspireerd raken en dan we de volgende keer als we bij iemand op bezoek komen door een vrolijk gekleurde deur naar binnen gaan!

 

Voordeur in 2 kleuren Een blauwe voordeur Gele voordeur Zacht roze voordeur Ook een zwarte deur is een optie

Een groene voordeur