Een hal is de ruimte waar misschien wel het meest gelopen wordt. Iedere keer wanneer je zelf of je bezoek door de voordeur gaat wordt er immers doorheen gelopen. Helaas heeft de hal echter zelden prioriteit bij de inrichting van een huis. Wij zijn altijd dol op een goed ingerichte hal en waarderen het erg als bewoners hier ook aandacht aan hebben besteedt en over hebben nagedacht.

Met een sfeervolle hal zorg je in ieder geval voor en warm welkom. Met de eerste stap door de voordeur zal je direct een goed gevoel hebben over je woning. En dat geldt uiteraard ook voor de gasten die binnen stappen. Hier heb je de kans om een geweldige eerste indruk achter te laten. En je wilt toch graag dat dit een goede is?

Hal inspiratie rustRustige hal met stenen en houten balken

Het ophangen van de jassen kan op vele manieren gebeuren. Je ziet hier een aantal voorbeelden die ervoor zorgen dat je hal veel meer sfeer uitstraalt en minder rommelig oogt. Je kunt er ook voor zorgen dat je mooie manieren hebt om overige spullen in op te ruimen, zoals manden of bakken. Je ziet ook dat het hebben van een klein meubel in de hal hartstikke leuk staat. Het geeft een huiselijke sfeer en is ook nog eens handig om spullen in op te bergen.

Houten kapstok in hal

Stalen kapstok in een hal

Waar het in andere ruimtes soms handiger is om rustiger te doen met kleuren en prints, kun je jezelf in de hal juist helemaal uitleven Het is toch super leuk om een mooie vloer of unieke muur te hebben. De personen die binnen komen zullen direct zien dat je aandacht hebt besteedt aan je interieur.

Zwart wit vloer in hal Groene wand in halRoze wand in hal

Met bovenstaande foto’s willen we je inspireren om ook met je hal wat leuks te doen. Het is immers belangrijk om met een fijn gevoel thuis te komen en dat begint in de hal!