Tim de Boer, mede-oprichter van Atelier09

 

Tim en Elise zijn broer en zus met een grote passie voor styling en inrichting. In 2012 hebben ze op een gezamenlijke vakantie in Maleisië besloten om van hun passie hun werk te gaan maken en te starten met Atelier09. Sindsdien worden ze iedere dag weer gelukkig van het werken aan nieuwe ontwerpen voor particulier en bedrijf.

Elise heeft een achtergrond in de makelaardij, waardoor ze oog heeft voor wat er speelt in de woningmarkt en wat een meerwaarde voor een woning kan betekenen. Dit zal niet alleen een voordeel zijn wanneer u uw woning zou willen stylen voor de verkoop hiervan, maar ook zeker om een inrichting te creëren waarin u zich echt thuis voelt.

Tim is jaren actief geweest in de verfindustrie. Als werknemer van de grootste verffabrikant ter wereld was hij dag in dag uit bezig met nieuwe trends in de markt. Niet alleen de hedendaagse kleuren  en modieuze ontwikkelingen komen terug in de ontwerpen van Atelier09, maar ook de juiste materialen om zo lang mogelijk van de nieuwe inrichting te genieten.

Kortom, een perfect duo om ook van uw woning, restaurant, kantoor etc. een ruimte te maken waarin u iedere dag gelukkig bent! We komen dan ook graag langs voor interieuradvies of interieurontwerp bij u op locatie!

Elise de Boer, mede-oprichter van Atelier09