Onze ontwerpen zijn niet onopgemerkt gebleven. In verschillende bladen en televisieprogramma’s zijn onze ontwerpen genoemd of hebben we meegewerkt. Hieronder zijn enkele voorbeelden te lezen.


 

Te zien in alles over wonen

Tv-programma ‘Alles over wonen’


Wij hebben meegewerkt aan een aflevering van het tv-programma ‘Alles over wonen’ op SBS6. Hierin worden mensen die het financieel wat minder hebben of het gewoon verdienen om in het zonnetje gezet te worden geholpen met een nieuwe inrichting. Wij hebben een ontwerp gemaakt voor een woon- en eetkamer van een alleenstaande moeder met drie dochters.

Klik op de afbeelding om de video te bekijken.

Screen Shot 2017-06-30 at 10.35.22

Artikel op woonwebsite ‘Homify’


Op de website Homify is een artikel geschreven over een project van ons. Homify is een website waarop mensen geïnspireerd worden met mooie interieurs van over de hele wereld. De website heeft miljoenen volgers en is in vele landen en in verschillende talen vertegenwoordigt. Dit artikel is dan ook in andere talen geplaatst.

Klik op de afbeelding om het artikel te openen.

Groentehuisje in Margriet

Artikel in de ‘Margriet’

 


In de Margriet is een groot artikel geschreven over de groentehuisjes. Hierin is zeker ook het ontwerp van het interieur geroemd.

Klik op de afbeelding om het artikel te openen.

Kampeer en caravan kampioen

Innovatie award ‘ANWB Kampeer en Caravan Kampioen’

 


Jaarlijks reikt de ANWB/KCK de innovatieprijs uit. In 2014 heeft het concept waarvan wij de inrichting ontworpen hebben deze prijs gewonnen. Uiteraard zijn wij erg blij met deze verkiezing en het feit dat wij hieraan hebben kunnen bijdragen.

Klik op de afbeelding om het artikel te openen.

groentehuisje in de tuin op tafel

Artikel in ‘De tuin op tafel’

 


In het magazine dat zich richt op het zelf kweken van groenten ook aandacht voor het nieuwe concept. Niet alleen zijn ze hier enthousiast over, maar ook wordt de inrichting specifiek geroemd.

Klik op de afbeelding om het artikel te openen.

Groentehuisje in glamping magazine ANWB

Artikel ‘Glamping magazine ANWB’

 


In dit magazine een overzicht van 107 hotspots waarin het groentehuisjes concept extra aandacht krijgt op een aparte pagina.

Klik op de afbeelding om het artikel te openen.