Een materiaal dat al langer gebruikt wordt in hippe cafés en koffietentjes is underlayment. En dit makkelijk te bewerken materiaal zien we ook steeds vaker in interieurs van huizen terugkomen. Wij snappen wel waarom! Naast dat het materiaal goedkoop, overal eenvoudig te verkrijgen en makkelijke te bewerken is, geeft het ook een hele gave look aan je keuken!

Aan de ene kant is het industrieel, maar het kan juist ook goed in een Scandinavisch of modern interieur. Het hout geeft een warme uitstraling aan de ruimte en is heel goed te combineren met alle kleuren en materialen. Ga je voor een basic look gecombineerd met witte elementen? Of maak je het wat chiquer met marmer en gouden kranen? Eigenlijk is alles mogelijk. Eén ding is zeker, je hebt wel een unieke keuken.

Wil je jouw keuken op een goedkope manier pimpen? Dan is het gebruik van underlayment misschien wel een goed idee voor je. Je kunt het natuurlijk ook nog behandelen met olie, beits of verf. Als je voor een transparant product op kleur gaat, dan blijf je de nerven heel mooi zien. Dit geeft ook een super gave look. Het is sowieso wel aan te raden om het hout te behandelen, zodat het water geen vlekken meer op het hout kan maken.

Wij hebben hieronder een paar beelden verzameld om je een idee te geven wat mogelijk is en je wellicht te inspireren om hiermee aan de slag te gaan. Heb je een favoriet?

Beelden via:

Cover. Homes to love 1. Paper & Stitch 2. Roomed 3. Onbekend 4. Le Lad