Ben jij van plan om binnenkort je badkamer aan te gaan pakken? Ga dan eens voor wat anders dan het standaard wit en grijs. Er zijn zo veel verschillende soorten tegels dat het leuk is van jouw nieuwe badkamer echt een unieke plek te maken, die je helemaal zelf hebt samengesteld. Je brengt er namelijk iedere dag wel een tijdje door, dus zorg er maar voor dat je kunt genieten van die tijd!

Juist doordat er zoveel mogelijkheden zijn, zien veel mensen door de bomen het bos niet meer en kiezen maar voor een standaardoplossing. Ontzettend zonde natuurlijk, want dit is de kans om een gave badkamer te creëren. Ga eens langs bij een goede badkamerwinkel om wat inspiratie op te doen. Dan zie je al snel wat je wel mooi vindt en wat niet. Het kost je natuurlijk wel wat tijd, maar hierdoor kun je wel gemakkelijk tot een selectie komen van wat jouw stijl is. En vind je meerdere stijlen mooi? Geen stress, maak gewoon een keuze voor één stijl en voer die helemaal door. Als je die in het begin mooi vond, dan spreekt je die na een tijdje ook zeker nog aan.

Met de tegels kun je het beste een mooie stijl neerzetten. Deze komen in allerlei soorten, maten en kleuren. En juist kleur toepassen in de badkamer kan ook heel erg gaaf zijn. Daarnaast kun je de badkamer makkelijk een eigen touch geven door de keuze van de kranen. Hierin is de keuze ook veel breder dan chroom of RVS. Wat denk je van mat zwarte of mat witte kranen! Die laatste komen nu steeds meer in opkomst en zorgen voor een serene sfeer in de badkamer.

Zou je zelf graag een unieke badkamer willen hebben, maar vind je het lastig om de juiste keuzes te maken? Wij kunnen je hierbij uiteraard helpen. Neem contact op voor meer informatie.

Beelden via:

  1. Micasarevista 2. Planète Deco 3. Tegelinfo 4. VTwonen baden