We zitten de laatste tijd allemaal veel binnen en we verachten dat dit helaas nog wel even zo zal blijven. Alles waar je binnen niet zo veel aandacht aan besteedde, valt nu juist extra op. Hoog tijd dus om het binnen ook weer wat gezelliger en knusser te maken. Helaas is het beter om de deur zo min mogelijk uit te gaan en daarom hebben wij een aantal van onze favoriete webshops op een rijtje gezet. Zo kun je van jouw huis toch gewoon die gezellige plek maken. En bij veel van deze winkels shop je nu ook nog eens met korting!

Flinders

Dit is eigenlijk altijd al één van onze favoriete winkels en gelukkig hebben ze ook een hele uitgebreide webshop. Hier shop je de mooiste meubels, verlichting en accessoires van heel veel verschillende merken. Zeker weten dat er wel iets voor jou tussen zit. 

www.flinders.nl

Vtwonen

Deze bekende webshop mag natuurlijk niet ontbreken op de lijst. Bij Vtwonen hebben ze altijd artikelen die passen bij de laatste trends. Zo weet je zeker dat jouw huis helemaal up-to-date is. 

www.vtwonen.nl 

Musthaves

Ook een hele uitgebreide webshop waar zeer veel verschillende merken tegen goede prijzen verkocht worden. Voor iedere ruimte in huis hebben ze wel iets. 

www.musthaves.nl

Wonenmetlef

Een webshop met zeer veel mooie accessoires van leuke merken. Ze richten zich met name op kleinere meubels en accessoires en hun assortiment is uitgebreid. 

www.wonenmetlef.nl

Deens

Zoals de naam al doet vermoeden is dit een webshop die zich richt op mooie Scandinavische merken. Spreekt deze stijl je aan? Dan moet je hier zeker een bezoekje brengen. 

www.deens.nl

Wehkamp

Ook weer een bekende webshop met heel veel verschillende producten, niet alleen voor je interieur. Wehkamp verkoopt veel verschillende merken en ook onder hun eigen merk ‘whkmp’s own’ bieden ze leuke en betaalbare items aan. Zeker de moeite om eens te kijken.

www.wehkamp.nl

Rikus 75

Een webshop voor als je van industriële lampen houdt. Van vloerlamp tot hanglamp, voor iedere lamp is er wel een exemplaar. 

www.rikus75.nl

Rozenkelim

Voor originele kleden uit het Oosten of voor gave replica kleden voor een goede prijs. Bij rozenkelim hebben ze een uitgebreid assortiment dat ook online goed te bekijken is. 

www.rozenkelim.nl

Couleur locale

Een webshop met unieke en avontuurlijke items die overal vandaan komen. Met de hand gemaakt, veelal gerecycled, gemaakt met natuurlijke materialen en fair trade. Bij colourlocale ondersteunen de lokale producenten en bieden ze een veelzijdigheid aan unieke items aan. 

www.couleurlocale.eu

Zusss

Niet alleen voor woonitems, maar heel veel leuke spulletjes kun je hier terecht. Niet alleen leuk om zelf in huis te hebben, maar ook heel veel leuke spullen die je als cadeau kunt versturen. 

www.zusss.nl

Hopelijk kom je met deze webshops de tijd in huis nog wel even door! Merk je nu dat je huis wel wat kleur kan gebruiken, maar vind je dat zelf moeilijk? We kunnen je hierbij ondersteunen. Neem eens een kijkje op onze pagina met diensten waarmee wij je kunnen helpen. Dat kunnen we nu heel goed via facetime of via de telefoon doen.