Wij hebben een aantal producten geselecteerd die voor dit najaar onze favorieten zijn. Producten die eigenlijk niet in jouw huis mogen ontbreken. Hopelijk haal je hier wat inspiratie uit en zijn ze binnenkort te bewonderen bij jou thuis!

Gave plantenbak

Deze plantenbak  van Ferm living is alweer een tijdje te krijgen, maar hij blijft leuk. Je kunt hem gemakkelijk langs een muur plaatsen en je geeft er planten snel wat hoogte mee. Door het ranke onderstel neemt de plantenbak niet veel ruimte in. Je vindt hem onder andere hier.

Mooi velours kussen

Velours blijft een mooi materiaal en is heel goed toe te passen in kussens. We hebben gekozen voor een mooie kleur en een andere vorm dan vierkant. Combineer verschillende kleuren en vormen kussens met elkaar voor een speels effect. Deze koop je onder andere hier.

Kleurrijke poef

Een leuke, kleurrijke toevoeging aan jouw interieur. Past perfect in een bohemien huis, maar ook in een Scandinavisch interieur zal deze poef van Bloomingville niet misstaan. Via deze site koop je de poef.

Tweede velours kussen

Eén kussen is natuurlijk een beetje weinig in een bank, dus daarom een tweede kussen die goed combineert met de eerste. Ook deze is van velours, wat voor eenheid in de bank zorgt. Dit kussen koop je via dezelfde site.

Perfecte leeslamp

Dit is misschien wel onze meest favoriete lamp. Het design is prachtig en het is een perfecte leeslamp. Door de open bovenzijde is de lamp daarnaast ook nog eens een goede sfeermaker. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en onder andere via deze site.

Heb je zelf moeite met het kiezen van kleuren of meubels voor jouw interieur? Misschien kunnen wij je wel helpen. Kijk eens bij onze diensten of neem contact op om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen.