Gisteren hebben we een bezoek gebracht aan de Vitra campus in Zuid-Duitsland waar we alle mooie producten en geschiedenis van het merk hebben leren kennen. In de collectie zitten natuurlijk design klassiekers die al jaren mee gaan, maar tegenwoordig is het merk nog steeds innovatief en komt steeds met nieuwe producten op de markt. Wij hebben een paar van hun fantastische producten geselecteerd. Zowel designklassiekers als meer recente modellen. Voor elk wat wils!

Houten decoratieve vogel

Een variant op de iconische zwarte vogels. Het walnoothout geeft de vogel een wat warmer uitstraling. Je koopt ze onder andere hier.

Klassieker voor aan de eettafel 

Deze stoelen gaan al meer dan 60 jaar mee en zullen de komende 60 jaar waarschijnlijk ook nog wel in onze interieurs te bewonderen zijn. De kunststof kuipen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en het staat leuk om deze met elkaar te combineren. Je koopt ze onder andere hier.

Angel kandelaar 

De kandelaar in de vorm van een engel die een kaars vasthoudt is een mooie, kunstzinnige toevoeging aan elk interieur. Sierlijk, maar door het wit niet te opvallend. Je koopt hem onder andere hier.

Junior Panton stoel

Ook voor de kleinere onder ons heeft Vitra producten. Wat te denken van deze kleinere uitvoering van de welkbekende Panton stoel. Verkrijgbaar in meerdere leuke kleuren en hiermee maak je de speelhoek helemaal hip! Je koopt hem hier.

Ultieme loungestoel

Deze stijlvolle stoel steelt de show in menig stijlvol interieur. In combinatie met de bijbehorende voetenstoel de ultieme stoel om in te relaxen. Je koop het nieuw onder andere hier, maar tweedehands ook een hele gave toevoeging aan het interieur. Als je geluk hebt vindt je ergens een mooi exemplaar voor een zachtere prijs.

Hopelijk hebben we je met deze producten ook een beetje kunnen enthousiasmeren voor het merk Vitra en pronkt er binnenkort een mooi artikel bij jou thuis.