We hebben de afgelopen weken al even mogen genieten van zonnige dagen. Heerlijk om dan lekker in de tuin of op je balkon te zitten, maar je hebt natuurlijk wel mooi meubilair nodig. Want ook je buitenruimte mag er best wel verzorgd uit zien. Wij hebben een paar mooie items op een rijtje gezet voor je.

Stijlvolle loungeset

Even bijkomen doe je op deze mooie loungeset. Op deze lage set, gemaakt van hout, kun je wel een paar uur doorbrengen met een cocktail in je hand. Je koopt hem hier.

Ruime outdoor bank

De bekende rodeo bank van Bepurehome die we kennen voor het interieur is nu ook in een outdoor variant te koop. Je kunt kiezen voor verschillende kussens, maar deze gele zijn bij ons wel favoriet. Je koop hem hier.

Design eetset

Met deze eetset van Fermob waan je jezelf in Parijs. Het originele model is namelijk ontworpen voor het Luxembourg park in hartje Parijs. Dineren op een echt design stuk dus! Je koop deze set hier.

Moderne en tijdloze eetset

Met deze set heb je geen moeite om er de hele avond op door te brengen. Het mooie teakhouten blad combineert perfect met het aluminium onderstel en de stoelen met armleuningen zitten heerlijk. Je koopt deze set hier.

Fijne tafel voor een mooie prijs

Deze tafel is nu verkrijgbaar met 20% korting! Door de hoeken in de poten lijkt het alsof de tafel zweeft. De neutrale kleur is goed te combineren met heel veel verschillende kleuren. Je koop deze tafel hier.

Klein, maar fijn bankje

Deze bank kun je kwijt in een verloren hoekje in je tuin. Hij neemt weinig ruimte in, maar je kunt er heerlijk een boekje op lezen. De bank is gemaakt van hout en polyester en je koopt hem hier.

Met bovenstaande items in jouw tuin mag de zon zich ook dit jaar weer veelvuldig laten zien! Wij wensen je alvast veel fijne uurtjes toe.