Wat is er nou lekkerder dan onder een warme plaid kruipen als het buiten koud is? Samen met een reep chocola en Netflix kom jij de dag wel door. Zeker met de kou en sneeuw die we de afgelopen dagen hebben gehad is dat een favoriete dagbesteding. Wij hebben een aantal plaids uitgezocht die jouw kamer van een stijlvolle touch voorzien.

Licht plaid met gestempeld patroon

Dit plaid is gemaakt van 100% katoen en heeft een speelse, gestempelde opdruk van geometrische vormen. Hij heeft een natuurlijke, lichte kleur en zal in veel interieurs passen. Je koopt hem onder andere hier. 

 

Mooi gekleurd exemplaar

Dit plaid van HKliving heeft verschillende zachte kleuren en is voorzien van een trendy Azteekse print. Hij is van katoen en wij weten zeker dat jij er wel een leuke plek op je bank voor hebt! Je koopt hem hier.

Extra zacht plaid

Doordat deze gemaakt is van een combinatie van katoen en acryl voelt hij extra zacht aan. De mooie grijze kleur in combinatie met de lichte franjes maken deze een favoriet van ons! Je koop hem hier.

 

 

Plaid met fijne wafelstructuur

Dit exemplaar past perfect in een Scandinavisch interieur. De vergrijsd groene kleur is neutraal en te combineren met veel andere tinten. De wafelstructuur maakt het wat speelser en een mooi item op jouw bank of stoel. Je koopt hem hier.

Vergeet de kinderkamer niet

De kinderkamer verdient natuurlijk ook gewoon een leuk plaid en daar hebben we ook een heel bijzonder exemplaar voor gevonden. De tropische print in combinatie met het zachte roze zorgt dat je je direct op een tropisch eiland waant. En natuurlijk staat hij ook gewoon erg leuk in jouw woonkamer! Je koopt hem hier.

Laat het nog maar even sneeuwen, jij hebt een lekkere plek op de bank ;-)!