Het geven van cadeaus tijdens de kerstdagen wordt steeds populairder in Nederland. Het vinden van de juiste kerstcadeaus kan soms stress opleveren. Wij hebben je wat werk uit handen genomen en een aantal leuke cadeaus geselecteerd. En allemaal voor een vriendelijk prijsje.

Mooi houten beeldje

Dit houten beeld is een stijlvolle toevoeging aan veel interieurs. De ontvanger kan hiervoor zeker een mooi plek in huis vinden. Je koopt hem onder andere hier.    

Kandelaar van keramiek

Een beetje kaarslicht is in de winter altijd een goed idee. Met dit exemplaar van Bloomingville creëer je makkelijk sfeer in huis. Leuk om te combineren met andere kandelaars. Je koop hem hier.

Gouden wijnstopper

Hou jij van een wijntje, maar is een hele fles te veel voor je? Met deze stijlvolle kurkenstopper blijft de wijn langer goed. Her gouden aapje bewaakt de inhoud van de fles! Je koopt deze set van twee hier.

Botanisch kussen

Een trend die we al wat langer zien, maar nog steeds erg leuk is. Een botanisch interieur is gewoon erg hip en daar past dit kussen perfect in. Door de neutrale kleuren past deze eigenlijk overal wel bij. Je koop het hier.

Handig notitieblok

Voor degene die ervan houdt om te schrijven is dit mooie notitieblok met luipaarden een erg leuk cadeau. Je koopt hem hier.

Gave kommen

Deze kommen zijn niet alleen handig voor een kom soep of je ontbijtje, maar staan ook nog eens te gek in je keuken. Twee vliegen in één klap dus. Je koopt deze set van twee hier.

Wij wensen je alvast veel plezier met geven van je kerstcadeaus en hopen dat je geweldige kerstdagen hebt!