De maand december is weer in aantocht en dat betekent dat er weer heel wat cadeaus gegeven en gekregen gaan worden. Heb je zelf weinig inspiratie voor een leuk cadeau? Dan helpen wij je alvast een beetje op weg. Leuke spullen voor je interieur zijn natuurlijk altijd welkom! En dit weekend profiteer je bij veel shops nog van black friday kortingen.

Super hippe mokken

Tegenwoordig wordt er heel wat gemixt en gematcht met verschillende soorten serviesgoed. Deze mokken passen perfect in die stijl. Ze hebben verschillende kleuren en zijn met de hand afgewerkt. Dit maakt ieder exemplaar uniek! Je koopt ze onder andere hier.

Te leuke kapstokhaak

Deze gouden haak is toch té leuk. Wat een feestje om deze in de hal of kinderkamer op te hangen. Uiteraard ook goed te gebruiken in de keuken om je handdoeken aan op te hangen. Je koopt hem hier.

Tijdloos glazen ornament

Deze glazen ornamenten met kwal erin zien we al een tijdje, maar we zijn ze nog lang niet zat. Hier kan eigenlijk in iedere interieur wel een plekje voor gevonden worden. Je koopt dit exemplaar onder andere hier.

Handig tijdschriftenrek

Lees jij graag een boekje op het toilet? Dan is dit rek perfect voor jou. Je kunt er een paar tijdschriften in kwijt, dus voorlopig ben je wel even bezig. Natuurlijk ook gewoon leuk in de woonkamer. Je koopt hem onder andere hier.

Sierlijk kussen

Een kussen in kleuren die perfect bij de kerst passen! Veel mensen hebben vierkante kussens in huis, maar juist rechthoekige kussens zorgen voor wat meer speelsheid op de bank. Dit donkere exemplaar koop je hier.

Handige bluetooth speaker

Met deze speaker luister je in het hele huis op een stijlvolle manier naar al je muziek. Hij is lekker licht, dus makkelijk te verplaatsten. Het perfecte cadeau voor de komende feestdagen. Je koopt hem hier.

We hopen dat je wat inspiratie hebt opgedaan en dat je ook dit jaar weer mooie cadeaus koopt en ontvangt!