Voor een mooie bijzettafel is eigenlijk altijd wel een plek te vinden. Zet hem naast een fauteuil of bank om je drankje dichtbij te hebben of zet er eentje als bijzonder nachtkastje naast je bed. Het is ook leuk om je salontafel te vervangen door een groepje van verschillende bijzettafels. Zo maak je het wat speelser en kun je altijd snel een klein tafeltje bij je neerzetten. Wij hebben een aantal handige bijzettafels voor je geselecteerd, hoef jij alleen nog maar een mooi plekje te vinden.

Praktische tafel

Deze tafel van metaal in een mooie groene kleur is super praktisch. Het blad kan er namelijk af en is als dienblad te gebruiken. Je koopt hem hier.

Blinkende unieke kruk 

Een exemplaar waar je niet omheen kan. Deze gouden bijzettafel kun je ook als krukje gebruiken. Hiermee geef je jouw interieur zeker wat bling mee. Je koopt hem hier.

Mooi en duurzaam krukje 

Dit krukje is ontworpen voor het bekende merk Vitra. Bedacht tijdens een autorit door een bos met kurkeiken in Zuid-Spanje. Het feit dat kurk waterdicht is en niet kan rotten bracht de ontwerper op het idee van dit krukje. Je koopt hem onder andere hier.

Stoer, maar ook landelijk

Hier wordt het stoere materiaal staal gecombineerd met het warme, natuurlijke van robuust teak. Een perfecte combinatie als je het ons vraagt. Dit krukje van Zuiver is de perfecte bijzetter in menig interieur. Je koopt hem hier.

Hip en eenvoudig te verplaatsen

Deze kruk past helemaal in de interieurs van nu. Het zwarte metaal is met heel veel te combineren, Doordat de tafel zo licht is, kun je hem makkelijk neerzetten waar je wilt. Je koopt hem hier.

Bijzonder leunen exemplaar

Een bijzettafel die je niet overal zomaar neer kunt zetten, maar wel erg gaaf is. De tafel heeft maar twee pootjes en leunt tegen de muur. Zet hem in je leeshoek of naast je bad als nachtkastje. Gegarandeerd dat je daar veel plezier van hebt. Je koopt hem hier.