Het is nu officieel, we hebben een hittegolf in Nederland. En met een beetje geluk wordt het de langste ooit. Met zulke temperaturen is het natuurlijk wel van essentieel belang om verkoeling te zoeken. Wij hebben een aantal items geselecteerd die je met deze warme dagen eigenlijk niet kunt missen. Veel plezier met shoppen en geniet van de zon!

Groot strandlaken

Dit strandlaken heeft een andere vorm dan je misschien gewent bent, maar dat maakt hem ook zo leuk. Met een diameter van 180 cm is dit laken goed voor een lange dag op het strand. Je koop hem hier.   

Makkelijke waterfles

Water drinken is met deze warmte erg belangrijk. Deze stevige fles van Dopper neem je gemakkelijk overal mee naar toe. Hij is gemaakt van gifvrije kunststof, dus dat is mooi meegenomen. Je haalt hem onder andere hier.

 

Zonnebrand

Ga jij de zon in? Dan moet je jezelf zeker goed insmeren. Met deze makkelijke spray is dat een fluitje van een cent. Ga naar deze site en haal snel een flacon.

 

Verkoelende ventilator

Wat is het warm in huis he? Deze ultieme ventilator van Dyson is een absolute must om wat warmte te verwijderen. Ze zien er mooi uit en doordat ze geen ventilatorbladen hebben zijn ze ook veilig voor (kinder)handen. Je haalt hem hier. 

Parasol voor schaduw

En als je dan toch de zon in gaat dan is het verstandig om wat schaduw op te zoeken. Met deze parasol kun je heerlijk in je eigen tuin gaan zitten. Lekker wijntje of biertje erbij en jouw dag kan niet meer stuk! Je koop hem hier.

 

Heerlijke hangmat

Wat is er lekkerder dan luieren in een zachte hangmat. Geef deze een mooie plek binnen of buiten, pak een boekje en kom er voorlopig niet meer uit. Ga naar deze site en haal hem snel!