Leuke spullen voor in huis hoeven niet altijd duur te zijn. Je kunt hele leuke accessoires en basics kopen voor een vriendelijke prijs. Een winkel die qua accessoires de laatste tijd erg trendy spullen heeft is bijvoorbeeld de oer-Hollandse Hema. Voor een leuk item of een cadeautje kun je hier zeker slagen. Wissel het af met wat duurdere items, zodat je inrichting niet helemaal gelijk is aan een Hema filiaal.

De wonen en slapen afdeling is tegenwoordig erg uitgebreid en verandert regelmatig. Hierdoor worden de spullen toch niet helemaal mainstream, maar blijven ze nog deels uniek. Ook voor goede basics, als handdoeken, beddengoed of kaarsen kun je hier goed terecht. Tegenwoordig ook in allerlei leuke kleuren.

Wil je wel graag wat nieuws, maar wil of heb je niet zo heel veel te besteden? Dan is de wonen en slapen afdeling van de Hema voor jou perfect. Houdt hem regelmatig in de gaten voor nieuwe artikelen.