Een trend die we steeds vaker terug zien komen; neon verlichting in huis. Je kunt neon lampen in allerlei standaard variaties krijgen, maar het is natuurlijk ook super gaaf om zelf een tekst te verzinnen en die aan je muur te hangen. Natuurlijk staat het heel tof in een industrieel interieur, maar juist ook in een klassiek interieur kun je hiermee een echte blikvanger maken. Zeker wanneer je een leuke tekst kiest.

En waar hang je zo’n lamp nou op? Dat kan eigenlijk in de meeste ruimtes wel. Geef een toffe tekst een mooie plek boven je bank, bed of eettafel. Maar ook in een toilet of kinderkamer is het een leuke toevoeging. In elk geval wordt je interieur hiermee een stuk minder braaf.

Eigenlijk kun je met neon alle kanten op. Hieronder hebben we wat verschillende beelden voor je verzameld. Geef je creativiteit dus de vrije loop en bestel snel jouw unieke lamp!

Beelden via:

cover Decoist 1. Pottery Barn 2. Urban outfitters 3. Herz und Blut 4. Roomed