Wat hebben we al een hoop mooie dagen gehad dit voorjaar. En dan is het nog niet eens echt zomer. Heerlijk toch! Hoog tijd om in huis ook voor een beetje zomer te gaan zorgen. Wij hebben een aantal accessoires geselecteerd waarmee je de zomer in één keer naar binnen haalt.

Kleurrijk kussen

Van dit kussen wordt je toch vrolijk? Wij in elk geval wel. Een pelikaan gecombineerd met fleurige bloemen. Heel mooi als je interieur zelf wat rustiger is en staat ook erg goed op een neutrale grijze bank. Je koopt hem onder andere hier.

Windlicht van bamboe

Spullen van bamboe doen direct zomers aan. Deze kun jij vast wel een mooi plekje in huis geven? Maar ook met een mooie zomerse avond buiten te gebruiken. Je koopt deze van HKliving hier.

Zomerse print

Denk je aan ananassen, dan denk je aan de zomer toch? Hang deze poster aan de muur en je denkt er elke dag aan. Verkrijgbaar in twee maten, maar de grootste heeft onze voorkeur. Ook leuk te combineren met andere posters in een fotowand. Je koopt hem hier.

Zacht roze bloempot

Een zachte, zomerse kleur met een goudkleurig accent. Haal je niet alleen de zomer in huis, maar maak je het ook wat stijlvoller. Deze kleuren combineren heel erg goed met een mooi groen plantje. Je koopt deze bloempot hier.

Gouden palm

We steken vaker kaarsen aan in de winter dan in de zomer, maar met deze gouden kandelaar in de vorm van een palmboom maken we graag een uitzondering. Wij zijn verkocht. Je koopt hem onder andere hier.

Hopelijk heb jij zo weer wat inspiratie om ook de zomer in huis te halen. Geniet in elk geval van het mooie weer!