Het blijft een terugkerend probleem: te weinig ruimte om al je spullen op te bergen. Je kunt natuurlijk rigoureus door al je spullen gaan en veel weggooien, óf je koopt nog een mooie kast extra zodat je daar nog wat in kwijt kunt. Wij hebben een paar stijlvolle exemplaren uitgezocht waar je vast nog wel een plekje voor hebt in huis.

Dressoir in Scandinavische stijl

Dit mooie witte dressoir met houten pootjes staat perfect als jij een licht, Scandinavisch interieur hebt. Achter de drie deuren kun je een hoop spullen kwijt en bovenop kun je natuurlijk nog leuke accessoires neerzetten! Je koop hem hier.

Kasten wit dressoir

Stijlvol dressoir met warme uitstraling

Een mooi formaat dressoir met walnoot fineer afwerking, waardoor je een warme uitstraling krijgt. Voorzien van 2 deuren en 2 lades, waarin je een hoop kwijt kunt. Een perfect toevoeging in je eetgedeelte. Je koopt hem via vtwonen.

Kasten dressoir

Handig samen te stellen opbergsysteem

Met deze verschillende modules van Muuto bepaal je zelf hoe je kast eruit komt te zien. Perfect voor de kleine ruimte in een Scandinavisch interieur. Verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren waardoor je er echt je eigen draai aan kunt geven. Eventueel ook met een module met een deurtje, waardoor je spullen uit het zicht zijn. Onder andere via Misterdesign te verkrijgen.

Kasten Muuto

Strak en verhoogd tv-meubel

Doordat dit dressoir op een stalen onderstel staat, lijkt het veel minder ruimte in te nemen. Perfect kastje om als tv-meubel te gebruiken. Verkrijgbaar in twee kleuren en voor ieder interieur een aanwinst! Je koop hem hier.

Kasten tv-meubel

Industrieel vitrinekastje

In dit kastje kun je niet zo heel veel kwijt, maar het is wel een gave toevoeging aan je interieur. Handig als je ergens net wat ruimte tekort komt, bijvoorbeeld in je hal of keuken. Ook erg leuk als nachtkastje. Doordat het kastje op wielen staat kun je hem makkelijk verplaatsen. Je koop hem via basiclabel.

Kasten vitrinekastje

Wit metalen ladenblok

Twaalf lades met gave leren greep. Daar kun je heel wat spullen in kwijt. Door de witte kleur kun je de kast makkelijk in jouw interieur kwijt, industrieel en stoer, maar toch niet te rauw. Je koopt hem via vtwonen.

Kasten vakkenkast

Stoere wandkast van metaal en hout

Ruimte genoeg om mooie accessoires of boeken in op te bergen. Ook spullen die je liever uit het zicht wilt hebben berg je makkelijk op in de vier lades. Je koopt hem hier.

Kasten boekenkast

Prachtige vitrinekast

Deze kast is zelf al een kunstwerk op zich. Gemaakt van metaal met verschillende afwerkingen. In de bovenzijde kun je de mooiste accessoires of bijvoorbeeld serviesgoed kwijt. Onderin zet je spullen uit het zicht. Je koopt hem via vtwonen.

Kasten vitrinekast