De avonden worden weer langer en de temperaturen gaan weer omhoog. Wij kijken alweer uit naar zonnige dagen in de tuin! De komende periode is perfect om je tuin of balkon weer helemaal klaar te maken voor het voorjaar en zomer. Maak alles lekker schoon, zet wat fleurige bloemen en planten neer en zorg dat je met mooi weer zo naar buiten kunt! Wij hebben een aantal producten geselecteerd die ook van je buitenruimte een prachtige plek maken.

Milieuvriendelijke bloempot

Een bloempot die er uitziet alsof deze van steen is, maar in werkelijk is gemaakt van plastic flessen die uit de oceaan gevist zijn. Super praktisch, want daardoor licht en vorstbestendig. En natuurlijk nog goed voor het milieu. Je kan ze in verschillende kleuren en maten kopen. Onder andere hier te verkrijgen.

Laat het voorjaar maar komen bloempot

Fleurige stoelen

Een paar leuke stoelen in de tuin zijn nooit weg natuurlijk. Deze strak vormgegeven exemplaren passen in veel stijlen en zijn in verschillende vrolijke kleuren verkrijgbaar. Je koopt ze hier. Laat het voorjaar maar komen stoel

Gezellige lampjes

Als het een warme avond is wil je natuurlijk zo lang mogelijk buiten blijven zitten. Dan is het wel handig als je wat verlichting hebt. Met deze lichtstring is het net alsof je op een gezellig terras in Zuid-Europa zit. Wie wil dat nou niet? Je koopt ze hier en ze zijn met verschillend aantal lampjes te verkrijgen.
 Laat het voorjaar maar komen lichtsnoer

Stoer kussen

Niet alleen in huis staat het leuk om wat kussens neer te leggen, maar ook in je tuin brengt wat meer sfeer. Dit stoere exemplaar is vochtwerend en daardoor uitermate geschikt voor buiten. Je kan hem hier kopen.

Laat het voorjaar maar komen kussen

Handige plantenbak

Een plantenbak die je makkelijk kunt verplaatsen doordat er wieltjes onder zitten. Zet er wat fleurige bloemen in en je fleurt je terras direct op. Je kunt er natuurlijk ook wat kruiden inzetten zodat je je eigen kruiden kunt kweken. Vind je hem mooi? Je koop het hier.

 Laat het voorjaar maar komen plantenbak

Gave hangende pot

De potten die op de grond staan heeft iedereen wel thuis, maar deze hangende potten zijn net wat specialer. Perfect als je een overkapping of balkon boven je hebt. Het staat ook erg leuk om er meerdere bij elkaar te hangen. Je koopt ze hier. Laat het voorjaar maar komen hangende pot

Sfeervolle vuurkorf

Een vuurtje geeft een hoop sfeer aan een zwoele zomeravond. Dit exemplaar is speciaal, omdat die omkeerbaar is. Zo heb je een vuurschaal en -korf in één. Je koopt hem onder andere hier.

Laat het voorjaar maar komen vuurkorf

Hopelijk kunnen we ook dit jaar weer volop genieten van zonnige dagen en komen bovenstaande spullen goed van pas.