Een dekbedovertrek is een belangrijke accessoires in de slaapkamer en kan voor een groot deel de sfeer bepalen. Ook in de slaapkamer van je kindje wil je natuurlijk een leuk dekbedovertrek! Om je een beetje te helpen hebben wij alvast zes dekbedovertrekken voor je geselecteerd. In verschillende maten en kleuren, dus er is er vast wel eentje die bij jouw kindje past.

Tropische flamingo’s

Flamingo’s in interieurs zijn super hip en hiermee krijgt de kinderkamer een lekker tropisch tintje. Als deze er in een maatje groter was geweest hadden we hem voor onszelf ook wel besteld. In het kleine formaat koop je hem hier
6 dekbedovertrekken flamingo

Zacht roze met springende konijnen

Op een kinderkamer mag best wel een vrolijk dekbedovertrek liggen. Deze van ferm living heeft een mooie ingetogen roze kleur die goed te combineren is met andere pastelkleuren. Je koopt hem hier.

6 dekbedovertrekken roze

Een nijlpaard op je dekbed

Dit dekbedovertrek is een combinatie tussen klassiek Frans en modern Scandinavisch. De beige tint is erg neutraal, waardoor deze makkelijk op vele kamers past. Je koopt hem hier.

6 dekbedovertrekken nijlpaard

Contouren van fantasie dieren

Grafische prints zien we op allerlei manieren terugkomen. Op behang, kussens en plaids bijvoorbeeld. En nu ook op dit leuke dekbedovertrek. Verkrijgbaar in blauw en roze, dus of je nou een jongetje of een meisje hebt, het kan altijd. Je koopt hem hier.

6 dekbedovertekken contour

Een levensgrote dinosaurus

Eigenlijk zijn alle dekbedovertrekken van Snurk een lust voor het oog. Wij hebben deze met een stoere dinosaurus gekozen, maar je hebt ze ook met zeemeermin, brandweerman of prinses. En het leuke is dat een gedeelte van de opbrengst naar de stichting zwerfjongeren gaat. Geef je ook nog aan een goed doel! Je koopt hem hier.

6 dekbedovertrekken dinosaurus

Prachtig gekleurde vlinders

Met dit dekbed tel je geen schaapjes om in slaap te vallen, maar vlinders. Je kindje zal zeker lekker slapen onder dit dekbed. Je kopt hem hier.

6 dekbedovertrekken vlindersVoor nu kunnen we alleen nog maar zeggen: Sweet dreams!