In deze koude en donkere winterdagen is het natuurlijk extra van belang om thuis goede verlichting te hebben. Met name sfeerverlichting is nu erg fijn. Of je nou een industriële, Scandinavische of natuurlijke stijl hebt, wij hebben een aantal gave lampen voor je geselecteerd.

Witte wandlamp

Met deze gave wandlamp van Zuiver krijgt je muur een heel andere look. De lamp is minimalistisch, maar door het gouden randje toch ook wel chique. Je bestelt hem hier.      Winter verlichting witte wandlamp

Gave tafellamp 

Deze tafellamp van het mooie merk Normann Copenhagen heeft een chique afwerking met goud glas en groen marmer. Maar ook te verkrijgen in zwart marmer met grijs glas, zodat het in een industrieel interieur ook goed kan. Je koopt hem onder andere hier.

Winter verlichting tafellamp marmer

Grote rieten lamp

Deze lamp van HKliving staat toch super gaaf boven je eettafel? Je kamer krijgt hierdoor echt een aparte, natuurlijk sfeer en het licht verspreid zich heel mooi in de kamer. Je koopt hem hier.

Winter verlichting grote rieten hanglamp

Messing hanglamp 

Deze basic lamp is door zijn kleur toch erg elegant en chique. Hang er een paar naast elkaar in je keuken of geef je hal een nieuwe uitstraling. Ga naar deze site om hem te bestellen.

Winter verlichting chique wandlamp

Extreem stoere vloerlamp

Deze lamp is dé perfecte lamp voor een industrieel interieur. Echt een mooie blikvanger, die je wel makkelijk in een hoekje weg kan zetten. Ook al verdient de lamp eigenlijk wel een mooi plekje. Ga naar deze site en bestel hem direct.

Winter verlichting stoere vloerlamp

Mat zwarte wandlamp

Een leuke wandlamp boven de bank, zodat je lekker een boekje kunt lezen is altijd een goed idee. Deze wandlamp van Bloomingville is daar perfect geschikt voor. Je koopt hem hier.

Winter verlichting basic wandlamp

Vrolijk muisje

Een leuke lamp met een knipoog. Je kunt hem in verschillende varianten kopen en allemaal zijn ze even leuk. Hier heb jij vast nog wel een plekje voor? Je koopt hem hier.

Winter verlichting grappig muisje

Basic tafellamp

Eigenlijk zijn alle lampen van It’s about romi mooi. Wij hebben een tafellamp gekozen die het licht mooi verspreid. Een goede toevoeging aan jouw interieur! Je koopt hem hier.

Winter verlichting Witte tafellamp

Zorg dat je in huis je verlichting goed in orde hebt. Naast algemene verlichting die je nodig hebt als je een ruimte binnenkomt is sfeerverlichting erg belangrijk. Hiermee maak je de ruimte gezellig. In de keuken wil je genoeg licht hebben, zodat je alle taken goed uit kunt voeren. En ook voor het lezen van een boek heb je natuurlijk een fijne leeslamp nodig. Zorg er ook voor dat je verlichting hebt vanuit verschillende hoogtes. Alleen licht vanuit het plafond is saai. Een mooie tafel- of vloerlamp doet wonderen voor de sfeer!