De kerstdagen komen er bijna aan en als jij dit keer gasten krijgt, wil je ze natuurlijk wel aan een mooie kersttafel neerzetten. Veel mensen zijn al weken bezig met het juiste menu, maar de aankleding van de dinertafel krijgt vaak minder aandacht. Je bent nog net op tijd om hiervan ook een feestje te maken. Wij zetten een aantal producten op een rijtje die je hierin zeker kunnen helpen.

Porselein bord met gouden accent

Dit bord is toch echt super feestelijk?! Wij willen hier wel een voorgerechtje op geserveerd krijgen hoor. Het gouden strikje past perfect bij de kerstsferen. Het bord is niet zo heel groot, maar maakt het eten van een klein gerechtje wel een feestje. Je vindt het bord hier.

Kersttafel 2017 bord

Gouden bestek

Dit bestek past perfect bij bovenstaande borden en geeft jouw kerstdiner echt een chique sfeer. Maar natuurlijk kun je het na kerst ook gewoon blijven gebruiken. Je vindt deze bestekset hier.

Kersttafel 2017 bestek

Mooie kaarsenstandaard

Deze kaarsenstandaard van Normann Copenhagen is een ware aanwinst voor je interieur. Hij staat prachtig op de eettafel, maar je kunt hem ook heel goed op een andere plek kwijt. Je koopt hem onder andere hier.

Kersttafel 2017 kaarsenstandaard

Sterrenchef-waardig diep bord

Deze lijn van Serax is ontworpen door topchef Sergio Herman. Al je gerechten staan erg mooi in deze borden en worden er echt bijzonder van. En het is een keertje niet zo standaard wit servies. Je koopt deze borden hier.

Kersttafel 2017 diep bord

Tafelkleed

Wat is een mooie aangeklede kersttafel zonder een tafelkleed? Helemaal niets natuurlijk. Voor een mooie tafel is een tafelkleed wel echt essentieel. De kleden van KOOK zijn in meerdere kleuren te krijgen en stuk voor stuk erg stijlvol. Je koopt deze hier.

Kersttafel 2017 tafelkleed

Champagneglas

Tijdens de feestelijke dagen moet natuurlijk wel geproost worden met een bubbel. En dat kan perfect met deze champagneglazen met gouden stippen erop. Staat ook nog een super stijlvol. Je koopt de glazen hier.

Kersttafel 2017 champagneglas

Bovenstaande spullen zijn los allemaal erg mooi, maar we hebben deze collectie zo gekozen dat het als geheel helemaal prachtig bij elkaar staat. Hoef jij alleen nog maar te zorgen voor een overheerlijk menu!

Wij wensen je in elk geval hele fijne kerstdagen!