De maand december komt er weer aan en dat betekent voor vele mensen dat er weer cadeaus gekocht moeten worden. Omdat de maand toch al duur genoeg is en het vaak aan inspiratie ontbreekt hebben wij een aantal cadeaus geselecteerd. En het mooiste is, ze kosten allemaal minder dan 20 euro! Dat is nog eens leuk inkopen doen :-).

Kussen

Een kussen is altijd wel een goede toevoeging aan je bank. Dit exemplaar van Kaat Amsterdam past helemaal bij de kleuren van deze tijd en is aan twee kanten te gebruiken. Je koopt het kussen hier.        10 cadeaus onder 20 euro kussenBloempot

Door het glanzende zwart van de pot en het goud van de standaard krijgt het interieur en chique uitstraling. En dan voor zo weinig geld. Erg leuk om cadeau te doen. Ga naar deze site en koop hem snel.

10 cadeaus onder 20 euro vaas

Stolp

Stolpen zien we nu al een hele tijd in interieurs, maar ze blijven leuk. Alles wat je eronder zet krijgt wat meer aandacht en je creëert je eigen kleine expositieruimte. Deze stolp met houten bodem is heel neutraal en past in veel verschillende stijlen. Je koopt hem hier.

10 cadeaus onder 20 euro stolp

Poster

Hiermee geef je een stoere botanische toevoeging aan het interieur. Het stoere canvas maakt de poster erg sterk, waardoor deze makkelijk tegen een muur blijft staan. De poster is in een wat groter A3 formaat en je koopt hem hier. 10 cadeaus onder 20 euro posterKookboek

Dit kookboek staat boordevol recepten voor de lekkerste salades. Zelf halen we vaak een salade bij Sla in Amsterdam, maar met dit kookboek heb je de mogelijkheid om ze gewoon zelf thuis te maken. Ken jij iemand die hier heel blij van wordt? Je koopt het kookboek hier.

10 cadeaus onder 20 euro kookboek

Fotolijst

Deze stoere fotolijst is nu voorzien van 3 veren, maar je kunt deze heel makkelijk verwisselen voor een eigen afbeelding. Hij past perfect in een industrieel of Scandinavisch interieur, maar ook in een landelijke stijl zal deze zeker niet misstaan. Je koopt hem hier.

10 cadeaus onder 20 euro fotolijst

Wandplank 

Deze wandplanken zijn super leuk om verschillende accessoires op te zetten. Je kunt er heel leuk een paar met elkaar combineren. En ben je de accessoires zat, dan zet je er gewoon wat anders op. Je koopt deze wandplank hier.

10 cadeaus onder 20 euro wandrekje

Kandelaar 

In de donkere dagen maken kaarsen het super gezellig in huis. Een perfect cadeau om in deze tijd te geven dus. En deze kandelaar ziet er zelf ook nog een super gaaf uit. Je koopt hem hier.

10 cadeaus onder 20 euro kaarsenstandaard

Handzeep 

Schone handen en een boost voor je zelfvertrouwen. Met deze tekst op de verpakking wordt handen wassen een feestje. Wil jij iemand een goed gevoel geven? Koop deze handzeep dan hier.

10 cadeaus onder 20 euro zeep

Waxinelichthouders 

Deze prachtige waxinelichthouders van het mooie merk Serax zien er erg mooi uit en zorgen met lichtjes erin voor een romantische sfeer. Jij kent vast wel iemand die je dat gunt? Je koopt deze set hier.

10 cadeaus onder 20 euro waxinelichthouders