Fluweel is weer helemaal terug in het interieur! Het opvallende materiaal kan in iedere kamer toegepast worden en het geeft een chique en glamoureuze uitstraling. Fluweel kennen we ook onder de Engelse naam velvet of onder de Franse naam velours. Uiteindelijk betekent het allemaal hetzelfde. De stof is een goede zachte tegenhanger in een industrieel interieur, maar kan een Scandinavisch interieur ook veel warmer en eleganter maken. Wil je het echt een luxe uitstraling geven, combineer het dan met metalen als koper en goud. Succes gegarandeerd! Wij hebben een aantal gave fluwelen items geselecteerd, in kleuren die perfect bij het najaar passen

Heerlijke fauteuil

Deze fauteuil van Woood zit heerlijk en staat bijvoorbeeld erg leuk in de leeshoek. Ook kun je hem heel goed een plekje geven in de slaapkamer. De warme groene kleur is prachtig en is goed te combineren met andere kleuren.

4 gave fluwelen items stoel

Zacht rood kussen

Dit rode kussen heet niet voor niets cuddle, het nodigt uit om lekker mee te knuffelen. Leg hem in je bank en een avondje series kijken is nooit meer hetzelfde. Je koopt dit kussen hier.

4 gave fluwelen items rood kussen

Kussen met mooi patroon

Ook met dit kussen wil je gewoon lekker knuffelen. Hij vormt een heel goed duo met bovenstaand kussen en heeft een mooi patroon. Ook dit kussen koop je hier.

4 gave fluwelen items groen kussen

Chique velours poef

Het Deense merk Normann Copenhagen komt met deze geweldige poef, het perfecte voorbeeld van luxueus in een Scandinavisch interieur. Hij is goed te gebruiken als bijzettafel of voetenbank en verkrijgbaar in twee maten en 5 kleuren.

4 gave fluwelen items poef