Bijna iedereen wil in een leuk huis wonen, dat goed voelt en de juiste sfeer heeft. Kleuren zijn daarin erg belangrijk, maar ook de juiste accessoires kunnen het maken of kraken. Veel mensen hebben moeite om hun huis aan te kleden met leuke accessoires. Hoe ideaal zou het zijn als dit gedaan wordt voor je? Met BlackBasket ben je een paar klikken verwijderd van een doos vol leuke items.

Het is heel eenvoudig, snel en niet duur. Je vult een korte vragenlijst in op de website van BlackBasket zodat de stylisten een indruk hebben van jouw smaak. Ook willen ze natuurlijk weten wat voor ruimte er gestyled moet worden. De stylisten gaan vervolgens op pad om voor jou de juiste accessoires te vinden. Binnen 7 tot 10 werkdagen ontvang jij jouw persoonlijke box, gevuld met speciaal uitgezochte accessoires, in huis. Naast leuk ook vooral erg handig.

De BlackBasket is verkrijgbaar in twee formaten. Een kleine versie van € 99,- of een grote van € 299,- inclusief verzendkosten. Moet je binnenkort een cadeau regelen? BlackBasket is dan ook een erg leuk idee. Je kan het samen met vrienden geven bij een housewarming bijvoorbeeld. De ontvanger krijgt een leuke cadeaubon en vult zelf de stijlselector op de website in.

Kijk voor meer informatie op www.blackbasket.nl

 

Screen Shot 2017-03-01 at 16.14.26