Ben je op zoek naar een leuk cadeau ? Of is je eigen interieur gewoon toe aan wat nieuws? Wij hebben een aantal van onze favoriete producten op een rijtje gezet. Ze passen helemaal bij een interieur van nu en zijn gemakkelijk online te bestellen. Gewoon vanaf je strandstoel!

Gave mokken

HKliving heeft de laatste tijd super gaaf serviesgoed uitgebracht en dit is de laatste aanwinst. Deze mooie mokken zijn gemaakt van keramiek en afgewerkt met verschillende dessins. Natuurlijk prachtig om te gebruiken, maar ze staan ook nog eens leuk in je keuken. Geef ze dus gerust een mooie plek in een open kast of op een wandplank. Ze mogen gezien worden! Je koopt ze onder andere hier.

Atelier09 Favorites juni 2017 mokken

Houten dressoir op stalen poten

Dit stoere dressoir van Dutchbone is een aanwinst voor je hal of woonkamer. Het past perfect in een industriële, Scandinavische of vintage stijl. Het lijkt alsof het dressoir allemaal kleine laadjes heeft, maar schijnt bedriegt. Achter de frontjes zitten 6 grote lades, wat een stuk praktischer is dan 12 kleine. Was jij net op zoek naar een leuk en handig dressoir? Je koopt het hier.

Atelier09 Favorites juni 2017 dressoir

Zacht plaid

Je denkt bij een plaid misschien eerder aan de winter, maar dit mooie exemplaar is gewoon een aanwinst voor je interieur. In welk jaargetijde dan ook. Dit zachte plaid van één van onze favoriete merken heeft een prachtige mint groene kleur. Alle producten van AAI made with love zijn handgemaakt. Ga naar deze site voor een exemplaar en bekijk de rest van de collectie ook gelijk even!

Atelier09 Favorites juni 2017 plaid

Theedoek met leuke print

Met deze serie theedoeken van PT living is de afwas doen een feestje. Hier wordt je toch vrolijk van? Wij in elk geval wel! Er zijn prints van verschillende dieren en de theedoeken zijn afgewerkt met een vrolijk gekleurd stiksel. Je kunt de theedoeken hier bekijken.

Atelier09 Favorites juni 2017 theedoek

Beschilderde wandtegels

Dat deze tegeltjes van 1000graden met liefde worden beschilderd is duidelijk te zien. Ze worden in een atelier in Haarlem beschilderd en zijn met verschillende afbeeldingen en in verschillende maten te verkrijgen. Ze staan uiteraard prachtig in een wat landelijker interieur, maar ook een strakke inrichting kunnen ze een beetje speelser maken. Je vindt de tegeltjes hier.

Atelier09 Favorites juni 2017 tegeltjes