Wat een heerlijk weer hebben we de afgelopen dagen gehad! En het blijft voorlopig nog even warm. Dit vraagt natuurlijk om lange, warme en gezellige avonden in de tuin of op je balkon. Wij hebben een aantal items geselecteerd die van je buitenruimte ook een super leuk geheel maken.

Leuke bloempot

Deze bloempotten zijn een leuke combinatie van terracotta en een zwart wit print. Ze worden verkocht in een set van 2. De potten koop je hier en dan hoef je er alleen nog maar wat leuke planten in te zetten.

Tuinitems bloempot

Prachtig buitenkleed

Binnen worden vloerkleden heel vaak gebruikt om je huis wat meer aan te kleden. Gelukkig zijn er nu voor buiten ook steeds meer leuke vloerkleden te koop om ook hier een gezellig geheel te creëren. Dit gave kleed van Ferm living koop je hier.

Tuinitems vloerkleed

Super handige tafel en koeler in één

Hoe gaaf en handig is deze tafel? Je kunt onderin je drankjes bewaren en de bovenkant als tafeltje gebruiken. Verkrijgbaar in meerdere kleuren, maar deze kleur is toch wel onze favoriet. Nodig je vrienden maar uit en steel de show hiermee! Je vindt dit item hier.

Tuinitems tafel

Handige balkonbar

Heb je niet zo’n groot balkon, maar wil je toch gezellig met vrienden buiten eten en drinken? Dan is deze balkonbar perfect voor jou. Je hangt deze gewoon aan de balustrade en je kunt er heerlijk aan eten. Geen gedoe meer met tafeltjes die in de weg staan! Je koopt jouw balkonbar hier.

Tuinitems balkonbar

Relaxte hangmat

Wat is er nou lekkerder dan met een koud biertje of wijntje te genieten van de zon in je relaxte hangmat? Het ultieme vakantiegevoel als je het ons vraagt. En dat gevoel kun je thuis ook makkelijk ervaren. Met deze gave hangmat van HKliving is het binnen handbereik.

Tuinitems hangmat

Heerlijke stoel

Natuurlijk mogen een paar lekkere stoelen ook niet ontbreken. Dit exemplaar is gemaakt van rotan en is zowel binnen als buiten te gebruiken. Een echte goede aanwinst dus. Eventueel ook te verkrijgen in het zwart. Je koop hem hier

 

Tuinitems stoel

Hoe je balkon of tuin er ook uitziet, geniet in elk geval van het mooie weer!