Een paar leuke kussens mogen eigenlijk niet ontbreken op je bank. Je bank krijgt direct een ander uiterlijk met een paar sierkussens in een leuke kleur of stof. Daarnaast is het vaak ook net wat comfortabeler wanner jij languit op je bank ligt te genieten van je favoriete serie. Maak het niet te bont met verschillende kleuren, maar laat de kleuren uit je interieur een beetje terugkomen in je kussens en kies een extra accentkleur om het wat speelser te maken. Wissel ook gerust af met wat neutrale kleuren en kies een paar kussens in verschillende maten

Hieronder hebben we een aantal exemplaren geselecteerd die jouw interieur in elk geval een boost zullen geven.

Zacht kelim kussen

De producten van het Nederlandse merk AAI made with love zijn echt prachtig. Alles is handgemaakt en er wordt gebruik gemaakt van de mooiste stoffen. Dit exemplaar met kelim patroon zal zeker voor sfeer in jouw interieur zorgen.
6 kussens kelim

Zomerse sferen

Dit kussen van HKliving past helemaal in de trends van nu en is perfect om in het voorjaar aan je interieur toe te voegen. Hiermee kom je al snel in zomerse sferen. Je vindt dit kussen hier.

6 kussens tropisch

Warm gekleurde geometrische vormen

Wij zijn fan van de banken van Fest Amsterdam, maar ze maken ook erg mooie accessoires. Dit kussen heeft warme kleuren en een leuk patroon. Dit kussen is gemakkelijk te combineren met andere sierkussens en hiermee maak je een erg vrolijk geheel. Je koopt hem onder andere via vtwonen.

6 kussens Fest

Stoer verwassen kussen

Hou jij van een rauw, industrieel interieur? Dan is dit kussen perfect voor je. De verweerde look in combinatie met het stevige linnen is super gaaf samen. Als jij deze stoere toevoeging aan je interieur wilt, ga dan snel naar deze site.

6 kussens stoer

Naturel met subtiele print

Dit kussen van het Nederlandse merk Zusss heeft een subtiele print van vogels in de lucht en past door de neutrale kleur in vele stijlen. Goed te combineren met kleurrijke kussens. Denk je dat deze wel bij jou past? Ga dan naar snel hierheen.

6 kussens vogels

Kussen met vrolijke print

Hier wordt je toch direct vrolijk van? Dit mooie kussen staat niet alleen leuk op je bank binnen, maar is ook op je tuinbank erg gaaf. De subtiele toevoeging van kleuren laat dit kussen niet teveel opvallen, maar geeft wel een beetje extra kleur aan je interieur. Leuk als je van wat Oosterse elementen houdt. Je koopt hem hier.

6 kussens gekleurd kelim