In deze tijd van het jaar krijgen we weer zin om een frisse wind door ons interieur te halen. De warme plaids en vachten mogen plaatsmaken voor kussen met leuke prints en vrolijke kleuren. Ook gaan we meer tijd buiten doorbrengen, dus een beetje extra aandacht voor je balkon of tuin kan geen kwaad. Wij hebben nu 5 producten geselecteerd waarbij je binnen en buiten weer helemaal klaar bent voor het voorjaar.

Tropisch kussen

Met dit kussen waan je jezelf in tropische sferen. Als de zon ook nog lekker blijft schijnen dan is het vakantiegevoel helemaal compleet toch? Je koopt dit kussen hierVoorjaarsaccessoires kussenWindlicht voor binnen en buiten

Dit windlicht van bamboe doet je toch meteen denken aan een tropisch strand? Hier kun je zeker een mooi plekje voor vinden in je interieur. En als je ’s avonds lekker buiten gaat zitten, til je hem zo op en zet je hem buiten naast je neer. Zo creëer je overal een intiem sfeertje. Je vindt dit windlicht hier.

Voorjaarsaccessoires windlicht

Gave kinderstoel 

Deze super leuke kinderstoel kun je zowel binnen als buiten gebruiken. Perfect dus voor deze tijd van het jaar! Je kunt hem in verschillende maten en kleuren krijgen. In deze dalmatiër print is ie toch helemaal te gek? Wij zijn in elk geval fan.

Voorjaarsaccessoires kinderstoel

(Nep) Schildpadschild

Waar komen schildpadden voor? Juist, in warme tropische wateren! Perfect dus om je te wanen in een paradijs. Deze wanddecoratie van HKliving is gelukkig niet echt, maar staat wel heel gaaf aan een muur of in een kast. Heel leuk om dit voorjaar aan je interieur toe te voegen. Je koopt hem hier.

Voorjaarsaccessoires schild

Stijlvolle tuinstoel 

Buiten wil je er het liefst toch ook een beetje mooi bijzitten? Dat lukt je zeker met deze stijlvolle stoelen van Hay. De stoelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en je kunt er ook een bijpassende tafel of bankje bij kopen. Hiermee zit je de komende jaren goed!

Voorjaarsaccessoires stoel