Ook de kamer voor de kleinsten in huis mag leuk ingericht zijn. Alleen een muurtje roze of blauw schilderen is niet genoeg. Er zijn zo veel leuke accessoires te krijgen dat je er echt iets leuks van kunt maken. We hebben een aantal leuke items geselecteerd om je in elk geval al een beetje op weg te helpen.

Gave en handige mand

Deze mand van Ferm Living staat niet alleen heel erg leuk, maar is ook nog eens super praktisch. Je kunt er een hoop speelgoed of kleding in kwijt, zodat de kamer er altijd netjes uitziet. En de mand is gemaakt van biologisch katoen, dus nog een bewuste keuze ook!

7 accessoires voor kinderkamer mand

Leuke kapstokhaak

Je kunt deze haken natuurlijk ook bij je kapstok in de hal hangen, maar in de kinderkamer staan ze wel erg leuk. Ze zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en in de vorm van verschillende dieren. Ze maak je er echt een beestenboel van. Je koopt de kapstokhaken hier.

7 accessoires voor kinderkamer haakje

Kleurrijk kussen

Wat een lieve en kleurrijke toevoeging aan de kinderkamer is dit. De kussens van Fabelab zijn stuk voor stuk super leuk. Eigenlijk te moeilijk om te kiezen. En ook deze kussens zijn gemaakt van biologisch katoen.

7 accessoires voor kinderkamer kussen

Te gekke tent

Wederom een heel mooi product van Ferm Living. Deze tent is de perfecte schuilplaats, speelparadijs of droomplek voor jouw kind. Hier zou je toch zelf ook wel lekker in willen zitten? Wij in elk geval wel! Je vindt de tent in deze webshop.

7 accessoires voor kinderkamer tent

Blauwe robotlamp

Met deze lamp verlicht je de kinderkamer op een wel heel leuke manier. Zowel functioneel als erg decoratief. De meeste kinderen vinden een nachtlampje wel fijn en wij denken dat ze deze wel heel erg fijn vinden. Je vindt de robot hier.

7 accessoires voor kinderkamer lamp

Mooie lightbox

Eigenlijk kun je deze lightbox in elke ruimte wel kwijt, maar wij vinden hem vooral leuk in een kinderkamer. Je kunt de poster van perspex die erin zit verwisselen voor andere posters. Zo kun je deze lightbox makkelijk veranderen naar je eigen smaak.

7 accessoires voor kinderkamer lightbox

Overschilderbaar magneetbehang

Hoe cool is dit? Behang je muur eerst met dit behang, geef het een leuke kleur en vervolgens kun je er allemaal leuke kaarten, tekeningen en posters ophangen. Zo maak je heel makkelijk een leuke collage van de tekeningen van jouw kindje. Ga naar deze site om het behang te kopen.

7 accessoires voor kinderkamer behang

 

Zoek een paar leuke accessoires uit en maak van jouw kinderkamer ook een mooi geheel. Met bovenstaande opties kom je al een heel eind!