Dit jaar is Denim drift gekozen als kleur van het jaar. De kleur blauw zullen we waarschijnlijk meer en meer gaan zien. Het is goed te combineren met andere kleuren en materialen als hout en messing. Wij zijn in elk geval fan en hebben een aantal mooie items in de kleur van het jaar en andere blauwtinten geselecteerd voor jullie!

Heerlijke stoel

Op deze stoelen van Zuiver kun je gemakkelijk de hele avond dineren. De perfecte aanvulling dus als je van lang tafelen houdt. En als je vooral een snelle eter bent, ze staan ook gewoon heel goed in je interieur. Je koop deze stoel hier.

6 blauwe items stoel

Levendig kussen 

Met dit kussen lijkt het wel of er echte veren op je bank liggen. Hiermee voeg je een paar mooie blauwtinten toe en maak je het lekker levendig in huis. Ga naar deze site en bestel hem snel.

6 blauwe items kussen

Keramieke vaas

Zet een paar leuke bloemen in dit leuke vaasje van Bloomingville en het fleurt direct op Leuk om te combineren met wat andere vazen en zo een mooi groepje te maken. Hier kun je dit exemplaar kopen.

6 blauwe items vaas

Subtiele plantenbak

Heb je nog een lege muur waar je wat leuks voor wilt zetten? Dan is deze plantenbak van Ferm living misschien wel een leuke oplossing. Zet er een paar mooie planten in en de muur heeft verder niets meer nodig. Dit word een echte eye-catcher in je hal of woonkamer en je koopt hem hier.

6 blauwe items plantenbak

Stoer vloerkleed

De producten van AAI made with love zijn echt super mooi. Wij zijn fan van de kussens en plaids, maar ook hun vloerkleden zijn helemaal geweldig. Ze hebben een hele stoere en vintage uitstraling en zijn uniek doordat ze met natuurlijke en gerecyclede materialen gemaakt worden. Ga naar deze site en bemachtig jouw unieke exemplaar.

6 blauwe items kleed

Blauwe kandelaar

In deze tijd is het toch heerlijk om wat kaarsen aan te steken? Daarom kun je nog genoeg kandelaars hebben. Als je wat blauw wilt toevoegen aan je interieur is dat met deze kandelaar snel gedaan. Hier haal je deze kandelaar en zorg je voor wat meer blauw in huis.

6 blauwe items kandelaar