Wat een vrolijkheid haal je hiermee in huis. De prachtige bloemen in roze, paars, rood of wit vallen bij deze plant direct op. In een donkere maand als deze een welkome aanvulling in huis. Heerlijk dat de website mooiwatplantendoen.nl de Azalea deze maand heeft uitgekozen als woonplant van de maand.

azalea-woonplant-december-2016-gele-bollen azalea-woonplant-december-2016-gele-tafel

Een Azalea is perfect om in deze feestelijke maanden sfeer te brengen in huis. De kleuren passen goed bij de traditionele kerstkleuren en zullen daar ook zeker niet naast misstaan. Het is een plant de je ook met name in deze tijd van het jaar ziet. De Azalea is vanaf de zomer tot het voorjaar de verkrijgen.

azalea-woonplant-december-2016-roze-bloemen

De decoratieve plant kun je goed combineren met andere felle kleuren. Maat ook in een wat minder uitgesproken interieur zal de Azalea het goed doen. Door de grote hoeveelheid felle bloemen aan de plant zal het net lijken alsof je een bos bloemen in huis hebt staan. Maar dan eentje waar je langer van kunt genieten.

azalea-woonplant-december-2016-voor-trap

Geef de plant wel regelmatig water en zet hem niet op een te warme plek. Geef jouw Azalea in elk geval een mooie plaats in huis!

Beelden via:

Mooiwatplantendoen.nl