Ben je nog op zoek naar leuke cadeaus voor onder de kerstboom? Wij hebben genoeg ideeën en helpen je graag een beetje op weg. Zo kun je nog even snel je slag slaan.

1. Stoere mokken

Hier wil je iedere ochtend wel je koffie uit drinken toch? Deze gave mokken van Bloomingville zijn een mooie toevoeging aan je servies. Je koopt ze hier.

kerstcadeaus-2017-mokken

2. Schattige poster

Ben je ook nog op zoek naar wat leuks voor op de kinderkamer? Dan is deze schattige poster toch wel echt een goed idee. Hang deze pastel kleurige poster op in een lijst of met washi tape. Hier worden wij wel vrolijk van! Deze en andere varianten vindt je hier.

kerstcadeaus-2017-ijsje

3. Tafellamp ‘light house’

Het merk House Doctor maakt toch echt wel leuke spullen. Deze messing lamp past helemaal in de trends van nu en zorgt voor een beetje extra licht in de donkere dagen. Koop deze lamp via deze site.

kerstcadeaus-2017-lampje

4. Zwarte lantaarn

Ben je op zoek naar een beetje extra sfeer in huis? Dan biedt deze lantaarn zeker uitkomst. Het gevlochten bamboe geeft een hele mooie sfeer aan je kamer en door de kleine openingen krijg je heel mooi licht. Ga snel hierheen en koop een exemplaar.

kerstcadeaus-2017-lantaarn

5. Vintage schoolkaart

Ken jij iemand waar nog wel wat moois aan de muur kan? Dan is deze oude schoolkaart een goed idee. Hier geef je een kamer een vintage en stoere look mee! Je vindt de poster hier.

kerstcadeaus-2017-schoolplaat

6. Heerlijke kamergeur

Nieuw in het assortiment van Meraki zijn deze kamergeuren. Je geeft hiermee de kamer met een aantal spuitjes een heerlijke geur. Leuk om eens wat anders te geven dan geurstokjes! Via deze site kun je dit kopen.

kerstcadeaus-2017-roomspray

7. Houten kruk

Deze mooie kruk past in elk interieur. En hij is ook nog eens multifunctioneel: bijzettafel, nachtkastje, voor een plant of gewoon als kruk. Als je hier niet blij mee bent, dan weten wij het niet meer. Je koopt hem hier.

kerstcadeaus-2017-krukje

 

Hopelijk kun je met bovenstaande suggesties nog een paar leuke cadeaus bij elkaar zoeken en iedereen om wie je geeft blij maken! In elk geval een hele fijne kerst!