Sinterklaasavond komt er weer aan, dus dat betekent hard op zoek naar leuke cadeau’s. Wij willen jullie hierbij graag een handje helpen.

En omdat wij weten dat iedereen het hartstikke druk heeft en niet altijd tijd heeft om naar cadeau’s te zoeken, hebben we hieronder een paar leuke suggesties voor je.

1. Kaarsenstandaard

Het leuke aan de winter is toch wel dat het vroeg donker wordt en je weer lekker de kaarsjes aan kunt steken. En met deze standaard wordt het helemaal leuk. Sinterklaas koopt deze kaarsenstandaard hier.

sinterklaas-kaarsenstandaard

2. Tapas kaasfondue set

Het is toch heerlijk om in deze koude dagen lekker met je geliefde binnen te zitten en te genieten van lekker eten? Geef hem of haar deze set en succes voor een leuke avond gegarandeerd. Ga hierheen en bestel jouw set

sinterklaas-fondue

3. Serveerplank

Deze leuke groene plank is perfect om hapjes op te serveren. En als je hem niet gebruikt, is deze ook nog eens super decoratief in je keuken. Je koopt de plank hier.

sinterklaas-plank

4. Houten poster

Hiermee hang je echt eens wat anders aan de muur. Deze vrolijke print is afgedrukt op hout en zal heel gaaf staan in een fotowand. Via deze site haal jij een stukje zomer in huis.

sinterklaas-poster

5. Fotolijst.

Met deze lijst geef je de mooiste foto wel een heel speciale plek. Wij weten zeker dat degene aan wie je dit geeft wel een foto heeft die hier in kan. Je haalt hem in deze winkel.

sinterklaas-fotolijst

6. Letterbox

In deze letterbox kun je een leuke, lieve of grappige tekst kwijt. Of degene die hem krijgt natuurlijk. De letterbox is niet alleen stylish, maar ook gewoon praktisch als lamp. Hier kun je de letterbox kopen.

sinterklaas-letterbox

7. Waxinelichthouders

Nog meer kaarsjes in huis! Met deze set van 6 mooie houders krijgt de kamer van degene die deze krijgt een lekkere gezellige sfeer. Klik hier om ze te kopen.

sinterklaas-waxinelichthouders

Veel succes met het kopen van jouw cadeaus. We wensen je in elk geval een hele gezellige sinterklaasavond toe!