Interieurs uit Scandinavië worden veelvuldig gebruikt als inspiratie voor onze nieuw in te richten woningen. De mooie plaatjes op Pinterest worden vaak geliked en gedeeld. In deze interieurs wordt vaak gebruik gemaakt van een witte basis, aangevuld met meubels van natuurlijke materialen met mooie lijnen. De Scandinavische interieurs worden gezellig en warm gemaakt met goede accessoires. Wij hebben een aantal items voor je geselecteerd om thuis een Scandinavische sfeer te creëren.

1. Kussen met grafisch patroon

De strakke lijnen zorgen voor een mooi patroon en het kleurgebruik zorgt voor een warme uitstraling. Dit kussen van Fest Amsterdam is een perfecte aanvulling in jouw bank. Je koopt hem hier.

 

   scandinavische-items-kussen2. Leuke fauteuil

Deze fauteuil van Muuto is echt typisch Scandinavisch. De simpele, ranke vorm in combinatie met de blank houten poten en de pastel roze bekleding zorgen ervoor dat deze fauteuil perfect in jouw noordelijke interieur past. En niet onbelangrijk, hij zit heerlijk. Je vindt hem hier.

scandinavische-items-fauteuil

3. Grappige vloerlamp

In de donkere dagen kun je vaak wel wat extra licht gebruiken. Deze vloerlamp van Zuiver ziet eruit als een uit de kluiten gewassen bureaulamp. Het simplistische ontwerp is helemaal Scandinavisch. Je kunt hem in verschillende kleuren krijgen en je koopt hem via deze link.

scandinavische-items-vloerlamp

4. Lekkere vacht

Kun jij deze winter wel wat warmte gebruiken? De winters in het hoge noorden kunnen koud zijn, dus houden ze zich graag warm met een lekkere dierenvacht. Geef jouw bank ook wat meer warmte en koop de vacht hier.

scandinavische-items-vacht

5. Poster met tekst

Poster met tekst zijn de perfecte aanvulling op jouw Scandinavische interieur. Om het helemaal af te maken doe je hem in een zwarte lijst en zet je hem op een wandplank of dressoir. Ga hier heen om deze poster te bemachtigen.

scandinavische-items-poster

6. Macramé plantenhanger

Om de lichte interieurs wat meer sfeer te geven worden vaak meerdere planten toegevoegd. Een hele leuke manier is om je planten op te hangen en dit kan heel stijlvol met deze mooie plantenhanger van In the Mood. Ook leuk om er een paar bij elkaar te hangen op verschillende hoogte. Je kunt deze plantenhanger hier kopen.

scandinavische-items-plantenhanger